Johnny Depp újra Jack Sparrow kapitány szerepébe bújt, hogy valóra váltsa egy halálos betegséggel küzdő fiatal rajongójának álmait.

“Azt akarom mondani, hogy szívesen követem a YouTube-csatornádat, és minden barátomnak azt fogom mondani, hogy kövessék a YouTube-csatornádat. Minden pillanatban ott leszek és figyelni fogom. Sok szerencsét kívánok. Én vagyok az első számú rajongója, Kori kapitány. Minden tiszteletem és szeretetem, pajtás” - üzente a videóban Depp.

Kori hipoplasztikus balszív szindrómával született, 2018-ban transzplantáción esett át, szervezete azonban elutasította a beültetett szervet, a beavatkozást tavaly januárban megismételték, ám a folyamat szintén sikertelenül végződött.

A BBC News szerint az orvosi csapatával és a családjával folytatott megbeszélések után döntött úgy, hogy nem folytatja tovább a kezelést, és eláll egy újabb orvosi beavatkozás lehetőségétől.

“Nem csak az ő döntése volt, hanem az orvosi csapaté is, és nem volt könnyű döntés, de nagy szerepe volt ebben a döntésben, és megértette, hogy mi fog történni. Nagyon pozitív, és a lehető legtöbbet hozzuk ki a hátralévő időből” - nyilatkozta Kori édesanyja. Johnny Depp üzenetét a lenti videóban tudjátok megtekinteni.