Brendan Fraser színész sírva fakadt, amikor tegnap este ötperces álló ovációban részesült új filmje, A bálna londoni bemutatóján.

A színész hosszú éveken keresztül küzdött a depresszióval, amely saját elmondása szerint azután alakult ki, hogy 2003-ban szexuálisan zaklatta őt a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk.

A vetítésen részt vett egyik néző által készült felvételen viszont már egy “új” Brendan látható, aki meghajol a hatalmas tapsvihar közepette, majd megöleli Darren Aronofsky rendezőt és Samuel D. Hunter forgatókönyvírót.

Fraser alakítását már most többen Oscar-díjasnak találták, a színészt ráadásul nem csak rajongói, hanem számos pályatársa is biztosította támogatásáról. “Annyira boldoggá tesz, hogy látom ezt a gyönyörű ovációt Brendanért. Támogatott, amikor A múmia visszatér produkcióhoz érkeztem. Az első szerepemért, ami elindította a hollywoodi karrieremet” - mondta Dwayne Johnson.

Fraser korábban elmondta, hogy szerinte akkor került feketelistára Hollywoodban, miután elutasította Berk közeledését. A témával kapcsolatban korábban ITT, ITT és ITT írtunk. A bálna 2023-ban érkezik a hazai mozikba.