Bruce Willis elveszíti "életörömét" és "nyelvi készségeit" demenciában való hanyatlása közepette - derül ki egy barátja szívszorító új híreiből.

A színész még tavaly vonult vissza színészettől, miután afáziával diagnosztizálták, családja idén márciusban közölte a nyilvánossággal, hogy betegsége előrehaladott állapotban van, és hogy a továbbiakban frontotemporális demenciát állapítottak meg nála.

Glenn Gordon Caron, akivel Willis még a nyolcvanas években dolgozott együtt A simlis és a szende című romantikus vígjátékon most a Page Sixnek adott interjúban mesélt a sztár egészségi állapotáról.

“Az az érzésem, hogy az első egy-három percben még tudja, ki vagyok. Korábban mohó olvasó volt - nem akarta, hogy ezt bárki is megtudja -, most viszont nem olvas” - mondta Caron.

“Amikor vele vagy, tudod, hogy ő Bruce, és hálás vagy, hogy ott van, de az életöröm eltűnt” - tette hozzá a rendező.

Bruce Willist jelenleg felesége, Emma Heming ápolja, aki szintén beszámolt arról, hogy egyre nehezebb gondját viselni a színésznek. “Bruce egyszerűen imádott minden reggel felébredni, és megpróbálta a lehető legteljesebb életet élni", de most úgy él, mintha "egy szitanyíláson keresztül látná az életet” - mondta Caron.

dráma | misztikus | romantikus | vígjáték

Maddie és David a Kék Hold nyomozóiroda alappillére: a szőkeség elsősorban a társaság üzleti oldalával, míg a sármos férfi a piszkos üzlet lebonyolításával foglalkozik,... több»