Szuperzombikkal támad a Zombieland 2

Úgy hírlik, hogy 2019 elején végre elkezdik forgatni a Zombieland 2: A második lövés-t, ami az elmúlt évek egyik legjobban várt horror-vígjátéka – és amely az elmúlt 10 évben ilyen-olyan okok miatt nem tudott megvalósulni.

A történet természetesen nem fogja figyelmen kívül hagyni, hogy nagyjából egy évtizeddel később járunk már – ez pedig jó táptalajt ad annak, hogy főhőseinknek ezúttal sokkal nagyobb, komolyabb és erősebb fenyegetéssel kelljen szembenézniük. És hogy mi az? Hát természetesen a szuperzombik, akik az elmúlt egy étvizedben fejlődtek ki az átlagos zombikból. Gyorsabban, erősebbek, okosabbak és hatékonyabbak – és akármenne mennek, csak pusztulást és pusztítást hagynak maguk után.

Az első rész, a Zombieland hatalmas sikere egy csapásra elhelyezte a térképen a filmért felelős kreatívokat, Rhett Reese-t és Paul Wernicket Hollywood listáján, és akik azóta igen nagy produkciókban csillogtathatták meg történetszövési képességeiket. Ők természetesen ismét a produkció alapkövei Ruben Fleischer rendezővel egyetemben, ahogy visszatérnek a főszereplők is:  Woody HarrelsonEmma Stone, Jesse Eisenberg és Abigail Breslin.

A Sony 2019 októberében tervezi bemutatni a filmet, vagyis pontosan 10 évvel az előző rész után – és még pont időben az őszi Halloween-szezonra, így az alkotóknak igen gyorsan kell majd lezavarniuk a forgatást. Ha már végre sikerült összeterelni a stábot, akkor ne szöszöljenek, csinálják meg a filmet.

A hamarosan kezdődő forgatásól biztos kapunk majd kisebb-nagyobb csemegéket – addig is szurkoljunk a stábnak, hogy hozzon össze egy közel olyan szórakoztató alkotást, mint az előző volt.