Taron Egerton lehet a következő Rozsomák? Végre megszólalt a színész a pletykák kapcsán

Mivel közel két évtizeden keresztül, összesen kilenc filmben egyedül Hugh Jackman öltötte magára Logan, a Farkas szerepét, nem meglepő, hogy a rajongók világszerte vele azonosítják a népszerű X-Men szuperhős karakterét. Csakhogy Hugh Jackman a Logan - Farkasnel végleg elköszönt ikonikus szerepétől, a Disney pedig fokozatosan szeretné beépíteni az X-Meneket a Marvel moziverzumba, adódik a kérdés, hogy ki bújhat a jövőben Logan bőrébe.

Erre a kérdésre egy ideje a közösségi médiában egyre gyakrabban merül fel egy bizonyos név. Méghozzá Taron Egerton neve, aki az utóbbi évek egyik feltörekvő hollywoodi sztárja. Egertont olyan filmekben láthattuk eddig, mint a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az Aranykör, az Eddie, a sas vagy épp a Rocketman.

A rajongók tehát szívesen vennék, ha Taron Egerton venné át a stafétát Hugh Jackmantől, már csak azért is, mert a két színész között több hasonlóság is van. Egyfelől mindketten színházi- és musicalszínészként kezdték pályafutásukat, másfelől az Eddie, a sasban közösen is szerepeltek.

Taron Egerton is figyelemmel kíséri ezeket a fórumokat, és a nemrégiben a GQ magazinnak adott interjújában egy gondolat erejéig erről is beszélt. Természetesen nagyon megtisztelőnek tartja, hogy egyáltalán felmerült a neve Logan szerepe kapcsán. Ugyanakkor eddig még senki sem kereste meg a Disney vagy a Marvel Studios részéről, így egyelőre ne nagyon számítsunk rá, hogy adamantium pengék bújnak majd elő a bütykei közül.