57 Capone  (2020)

Hamarosan debütál Tom Hardy főszereplésével a Capone. A színész a néhány hete megjelent előzetes alapján is hatalmas változáson ment keresztül a szerep kedvéért.

A Capone várhatóan Josh Trank nagy visszatérése lesz majd rendezőként, akit korábban a Fantasztikus Négyes elkészítése miatt írt le kissé a szakma. Ha valamiért azonban igazán várományosnak számít a film, az minden valószínűséggel Hardy átütő alakítása lesz majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@tomhardy as #AlCapone in @joshuatrank ‘s #Capone out soon Amazing make up by @audreydoyle1 #Fonzo #tomhardy #joshtrank #gregwilliams #gregwilliamsphotography #LeicaSL

Greg Williams (@gregwilliamsphotography) által megosztott bejegyzés, Máj 3., 2020, időpont: 11:03 (PDT időzóna szerint)

Az áprilisban megjelent előzetes alapján a színész szemmel láthatóan igencsak felkészült a szerepre, egy frissen megjelent fotón azonban sokkal hatásosabb képet kaphatunk arról, mennyire aprólékos munkát végeztek Hardy sminkjén.

A Capone története a hírhedt gengszter életének utolsó szakaszára fókuszál majd, aki a demenciával küzdve próbálja meg legbrutálisabb tetteit felidézni. A Capone-ra már nem kell sokat várni, hiszen a film május 12-én váli digitálisan is elérhetővé.