69 Freaky  (2020)

Megérkezett a Blumhouse következő nagy dobásának, a Freaky előzetese, ennél ütősebb és poénosabb horrort pedig aligha kapunk idén ősszel.

Testcserés koncepción alapuló vígjátékokat és drámákat számtalanszor láthattunk már az elmúlt években, a Blumhouse a nevéhez méltóan még így tudott egyet csavarni a története pusztán azzal, hogy egy horror történetre építette fel a Freaky cselekményét.

A történet szerint Millie Kessler épp tizennyolcadik születésnapja előtt áll. A lány nem túl népszerű a gimiben, társai állandóan cikizik, amikor azonban szölővárosát terrorizáló sorozatgyilkos, a Böllér őt szemeli ki következő áldozatának, Millie élete is hatalmas fordulatot vesz. 

A Böllér tőre ugyanis egy különös és misztikus fegyver, amelynek köszönhetően a gyilkos és következő áldozata egymás bőrében kötnek ki. A káosz rövidesen eluralkodik, Millie-nek pedig gyilkosa testében mindössze 24 órája maradt, hogy visszafordítsa a folyamatot, mielőtt ez az állapot véglegessé válik.

A film főszerepében Kathryn Newton és Vince Vaughn lesznek láthatóak, a projekt élére pedig az a Christopher B. Landon került, aki korábban a Boldog halálnapot! és annak folytatásával lepte meg a műfaj kedvelőit.

A Freaky premiérjére sem kell viszonylag sokáig várni, hiszen a film a tervek szerint november 26-án érkezik a hazai mozikba.