Tévésorozatot vállalhat Robert Downey Jr., mondjuk a részleteket

Robert Downey Jr. nem arról híres, hogy sorozatokban vállalna szerepet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs is köze ilyesmihez. Talán kevesen tudják, de az HBO sikeres sorozata, a Perry Mason is az ős produkciós irodája révén valósulhatott meg. Most pedig az Apple TV+-nak készítenek majd egy új sorozatot.

Az egyelőre cím nélküli projekt alapja Michael Lista egy korábbi cikke, a főhőse pedig egy kanadai nyomozó. Hősünk elkeseredetten küzd, hogy egy sok-sok éve megoldatlan ügynek a végére járjon. Ezért beépül az alvilágba, ám az események nem várt fordulatot vesznek, amikor barátság alakul ki közte és a feltételezett elkövető között.

Egyelőre a sorozat részleteiről elég kevés részlet ismert. Nem tudni még, hogy hány epizódban gondolkoznak, ahogy azt sem, ki lehet a rendező és kik lesznek a főszereplők. Abban biztosak lehetünk, hogy Robert Downey Jr. nem lesz az, de egy mellékszerepet elvállalhat majd.

A projekt produceri feladatait mellette Adam R. Perlman, Susan Downey és Amanda Burrell látja majd el, a forgatást pedig a színész saját produkciós irodája, a Team Downey fogja lebonyolítani. Ez egyébként a Perry Mason mellett egy másik TV-s projekten is dolgozik, méghozzá a Netflix megbízásából készülő Sweet Tooth képregény-adaptáción.