Úgy tűnik, hogy a televíziós sorozatok a reneszánszukat élik, köszönhetően annak is, hogy a csatornak egyre nagyobb költségvetésű projektekbe mernek belevágni, amelyek fedélzetén egy-egy igazi hollywoodi nagyágyú is ott van.

Frissen érkezett a hír, hogy a Skydance TV ezúttal egy vérbeli kémtörténetbe vágta a fejszéjét, amelyhez máris sikerült szerződtetni Arnold Schwarzeneggert, aki nem csupán szerepel majd a szériában, hanem produceri munkálatokat is ellát majd.

Bár egyelőre igencsak kevés információ tudható a sorozat előkészületeiről, mindenesetre a forgatókönyvön az a Nick Santora dolgozik majd, akinek többek között a Scorpion, Maffiózók és a Hazudj, ha tudsz! szériákat is köszönhetjük.

Schwarzenegger legutóbb a Terminator: Sötét végzetben bukkant fel, amelyet enyhén szólva is fenntartásokkal fogadtak mind a rajongók, mind pedig a kritikusok egyaránt, Arnie-nak tehát jócskán szüksége van ütős szerepre, amely nem csupán a kissé megkopott színészi reputációját, hanem a magabiztosságát is helyrehozza.

Egyelőre persze kérdéses, mikor is kezdődnek majd a tényleges munkálatok, mivel Santora jelenleg az Amazon saját gyártású Jack Reacher sorozatán dolgozik.