(hp)Egy különc zseni összehoz egy nemzetközi zsenikből álló csapatot, hogy az utolsó védvonalban harcoljanak a modern világ bonyolult fenyegetéseivel szemben.
(hp)A Nemzetbiztonsági Hivatalnak dolgozó, agyasokból álló csapat története, akik napjaink kihívásaival szembesülve küzdenek meg a nemzetük ellenségeivel. A legkomplexebb ügyeket is gyorsan és játszi könnyedséggel, sokszor meseszerűen oldják meg, hisz ők a meg nem értett zsenik, akiknél nincs lehetetlen. Persze a szűkebb pátriájukon kívül már nem ennyire profik, és itt be is jön a szerelmi szál, amivel a legtöbb rajongójukat meg is tartották egy darabig.
Az elso resz utan ugy gondoltam, na ez erdekes sorozat lesz. De sajnos a tobbi resz engem egyaltalan nem tudott lekotni, pedig probalkoztam es 10 reszt megneztem. Az alapotlet nekem nagyon tetszik, de a kivitelezes es vonalvezetes eleg gyenge. Ha nincs mas programod azert nezheto.
Abszolút pozitív csalódás volt ez a sorozat. Nem sok elvárással ültem le elé, de igen jó tempójú, izgalmas, biztosan követni fogom a jövőben is.