Thor 4: Chris Hemsworth új forgatási fotójáról nem tudjuk levenni a szemünket

Az elmúlt hetekben számos alkalommal számoltunk be a Thor 4 munkálatairól. A forgatás hivatalosan is véget ért, Chris Hemsworth pedig egy igazán méltó fotóval fejelte meg a lezárást.

A Szerelem és mennydörgés a következő fázisba lépett, Taika Waititi és csapata megkezdte az utómunkálatokat, a több héten át tartó forgatás Ausztráliában véget ért, amelyen Hemsworth mellett olyan sztárok vettek részt, mint Christian Bale, Matt Damon, Russell Crowe, Natalie Portman, Melissa McCarthy, Chris Pratt és Sam Neill.

Egy biztos: Hemsworth a szerep kedvéért a korábbinál is jobban kigyúrta magát, amelyben a Hulksterben vállalt szerepe is nagy jelentőséggel bír, ahogy a színész írja, ez a nap azonban “edzés nélkül” marad.

“Ez a film elképesztően őrületes és vicces lesz. Talán néha egy kicsit összefacsarja az ember szívét, de rengeteg szerelem és rengeteg villámmal lesz teli. Nagyon köszönöm minden munkatársamnak, a teljes stábnak, hogy közösen készítettük ezt a nagyszerű Marvel kalandot. Csatoljátok be az öveket, találkozunk a mozikban” - írja Hemsworth.

Persze a premierre még egy darabig várnunk kell, hiszen a film 2022. tavaszán kerül majd a mozikba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés