Taika Waititi gondolt a Dwayne Johnson rajongókra is. A Thor: Szerelem és mennydörgés lezárásában ugyanis kapunk egy utalást a sztárra.

Úgy tűnik, hogy a film végére Korg is megtalálta élete párját, ráadásul családot is alapított egy Dwayne nevű kronannal. A nézőkben máris felmerült a gyanús, hogy mindez csakugyan Dwayne Johnsonra történő utalás. Az egyik legelszántabb rajongó elő is halászott egy régi fotót a sztárról, majd át retusálta is egy kicsit.

A fotó a Twitteren kezdett el keringeni, amelyhez végül maga Waititi is hozzászólt, megerősítve, hogy a karakter neve csakugyan a színészre utal. A jelenettel egyébként a rendező egy korábbi csúsztatását is helyrerakta, amely még a Thor: Ragnarökben történt.

Korg a történetben korábban elmondta, hogy hogy forradalmat akart kirobbantani, de nem nyomtatott elég röplapot. Ezért csak az anyja és új pasija jelent meg a találkozón, akit viszont utal. Az eredeti képregények rajongói tudják, hogy a kronanok között kizárólag férfiak vannak csak, így Korgnak nem lehetett anyja.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»