Az elmúlt hetekben számos alkalommal számoltunk be arról, hogy javában zajlik a Szerelem és mennydörgés forgatása, ezek a hírek pedig többségükben a szereposztásra és persze Chris Hemsworth új külsejére helyezték a hangsúlyt.

Jöjjön tehát valami más, már csak azért is, mivel ismét kiszivárgott néhány izgalmas forgatási fotó és egy videó is a helyszínről, amelyeken ezúttal Natalie Portmant láthatjuk. Ez már önmagában is érdekes, hiszen Jane Fosterrel legutóbb a Sötét világban találkozhattak a nézők.

A Szerelem és mennydörgés cselekményével kapcsolatban már korábban is tudni lehetett, hogy Jane gyakorlatilag átveszi Thor helyét, így a Mjölnirre is méltóvá válik, mindehhez pedig új külső is társul majd. Szemmel láthatóan Portman igyekezett felnőni a feladathoz, így a színésznő is alaposan kipattintotta magát a forgatásokra.

Valószínűleg szükség is lesz a tiszta szívre és az izomerőre, ha le akarják győzni a Gorr-t, az istenek mészárosát, akit Christian Bale alakít majd a történetben. Taika Waititi rendezése azonban még ennél is parádésabb szereposztást ígér, hiszen jó néhány további ismerős arc is visszatér a történetben, köztük Matt DamonNatalie PortmanChris HemsworthChris PrattTessa Thompson és Jaimie Alexander.