Több országban betiltották, most extra változatban jön minden idők legbrutálisabb sci-fi horrorja, magyarul!

Paul W.S. Anderson enyhén szólva is nagy port kavart az 1997-ben megjelent Halálhajóval. A kultikus sci-fi hírhedtté vált az elmúlt évtizedek során még a műfaj rajongói körében is.

Bár a Halálhajót több országban is betiltották brutális és olykor gyomorforgató jelenetei miatt, a rajongók legnagyobb örömére idén április elsején a Gamma Home Entertainment jóvoltából extrákkal kiegészülve DVD-n újra megjelenik a produkció magyar nyelven.

Korábban már írtunk arról, hogy a készítők annak idején semmit sem bíztak a véletlen azt illetően, hogy a film látványvilága minél hitelesebb legyen, így produkcióhoz amputált statisztákat és pornószínészeket is szerződtettek.

A tesztvetítések során többen rosszul lettek, amely persze nem titkoltan megelégedéssel töltötte az alkotókat, hiszen biztosra akartak menni, hogy a film eléri-e a kívánt a hatást. A Halálhajó ráadásul nem is akármilyen szereposztást kapott, hiszen a főbb szerepekben  Laurence Fishburne, Sam Neill, Jason Isaacs, Joely Richardson, Kathleen Quinlan, Sean Pertwee és Jack Noseworthy láthatóak.

79 Halálhajó  (1997)

horror | sci-fi | thriller

2047-ben egy csapat űrhajóst indítanak útnak, hogy járjanak utána, mi történt az eltűntnek hitt Event Horizon nevű űrhajóval. Az Event Horizonnek hét éve egyszer csak minden... több»