Több testiség, kevesebb vita: Rosszabb a 365 nap: Ma, mint az első rész?

A 2020-ban megjelent 365 nap legalább olyan heves vitákat váltott ki, mint amekkora sikert aratott, így talán nem is volt kérdés, hogy a Netflix elkészíti a folytatást.

A mai napon debütált a streamingszolgáltató műsorkínálatában a 365 nap: Ma, amely mondani se kell, tovább emelte a tétet. A Blanka Lipinska regényfolyamán alapuló forgatókönyv továbbra is fülledt erotikát, merész szexjeleneteket és nyers sztorit ígér, bár semmiképp sem lehet elmenni amellett, hogy a Rotten Tomatoes portálon jelenleg 13 százalékos értékelést húzott be a nézők részéről.

A folytatás tehát mintha még nagyobb visszatetszést váltott volna ki, bár azt is fontos megemlíteni, hogy 365 nap: Ma jóval kevesebb ellentmondásos jelenetet tartalmaz, erre persze korábban a Netflix is ígéretet tett.

Az előző rész cselekménye egy igencsak erős cliffhangerrel zárult, így nem is szeretnénk semmit sem lespoilerezni a folytatásból. A rendezői széket ezúttal is Barbara Bialowas foglalhatta el, a főszerepekben pedig Michele Morrone, Kamil Lemieszewski, Anna Maria Sieklucka, Magdalena Lamparska, Rebecca Casiraghi és Simone Susinna láthatók.

42 365 nap: Ma  (2022)

dráma | romantikus

Laura és Massimo folytatják egyre tüzesebb kapcsolatukat, viszont a családi kötelékek nehezítik a dolgukat, illetve felbukkan egy titokzatos férfi, akinek célja, hogy meghódítsa... több»