Tom Cruise sosem felejti el ezt a szerdai napot, nem csoda, hogy megkönnyezte

Nekünk még mindig várnunk kell néhány napot, hogy végre több éves késés után a mozikban megnézhessük a Top Gun: Mavericket, de azoknak, akik eljutottak az idei Cannes-i Filmfesztiválra, már megadatott, hogy láthassák. És az is megadatott nekik, hogy többször is álló ovációval éltessék a film főszereplőjét, Tom Cruise-t.

2022.05.19   olvasottság: 1296x   szerző: GGS  

A színészt igazi világsztárnak járó fogadtatásban részesítették a film bemutatója előtt. Amikor megérkezett a fesztiválra, nyolc vadászrepülő száguldott el a tömeg feje felett és füsttel a francia zászlót mintázták az égre. Érkezése után hosszú ideig az utcán maradt és a rajongókkal foglalkozott: közös fotókat készítettek, autogramokat osztogatott.

Ezt követően több program is következett a színész számára. Először a Debussy színházban vett részt a karrierjét összefoglaló visszatekintésen Didier Allouch újságíró társaságában. Majd a fesztivál igazgatója, Thierry Fremaux köszöntötte őt és átadott neki egy Arany Pálma díjat.

A színészt ekkor éltette először álló ovációval a közönség, amikor a köszönő beszédét mondta. Ebben felkérte a filmen dolgozó összes jelenlévő stábtagot, hogy ők is álljanak fel és egyenként bemutatta őket. Majd következett a film bemutatója.

Amit aztán az utolsó képkocka levetítése után egy újabb álló ováció követett, ami a jelenlévők állítása szerint legalább hat percen át tartott. A színész talán nem is számított ilyen fogadtatásra és könnyekig meghatódott.  

akció | dráma

A légierőnél töltött három évtizednyi szolgálat után Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) tesztpilótaként folytatja karrierjét. Nem akarja, hogy kitüntetésben részesítsék,... több»