Bár az kérdéses, hogy a hazai forgalmazó fogja-e tudni tartani a májusi premiert, megérkezett a  Tom Hanks   főszereplésével készülő A Greyhound csatahajó magyar szinkronos filmelőzetese.

Befutott az Aaron Schneider (A temetésem szervezem) rendezésében készülő, az eredeti tervek szerint a hazai mozikban május elején debütáló A Greyhound csatahajó magyar előzetese.

Az atlanti-óceáni hadszíntér a második világháború alatt kíméletlenül szedte civil áldozatait, s a személyszállító hajók biztonságát garantáló hadiflották is a német tengeralattjárók állandó támadásainak voltak kitéve. 1942-ben, miután az Egyesült Államok is belépett a háborúba, Krause kapitány (Tom Hanks) került a szövetségesek hajóhadának élére. 37 hajót kellett sikeresen átjuttatnia a vérben úszó Atlanti-óceánon, miközben végig tudta, hogy vagy sikerrel teljesíti a küldetést, vagy a teljes legénység odaveszik. Belső vívódása és aggodalma mellett a kapitánynak az időjárás szeszélyeivel is meg kellett küzdenie, ráadásul a rábízott kitartó csapatot is rendszeresen bomlasztotta a félelem és az összetűzések. 
A lebilincselő történetet feldolgozó, pazar látványvilágú háborús dráma forgatókönyvét a főszerepet és produceri feladatokat is vállaló  Tom Hanks   írta  C. S. Forester   regénye alapján.  

A produkció főbb szerepeiben Hanks mellett olyan színészeket láthatunk majd, mint Elisabeth ShueStephen GrahamMatthew ZukAdam AalderksDevin Druid és Dave Randolph-Mayhem Davis.

Tervezett hazai premierdátum: 2020.05.07.