Tom Hardynak van egy nagy kérése hozzád!

Miután Tom Hardy belekóstolt a DC-univerzumba, ahol Batman egyik ádáz ellenségét formálta meg, 2018-ban átigazolt a rivális szuperhősuniverzumba, a Marvelhez. Bár nem a Disney és a Marvel Studios égisze alatt, hanem a Sonynál, de ő keltette életre Eddie Brockot a Venomban, ami határozottan jobban sikerült neki mint 2007-ben Topher Grace-nek... A rajongók most pedig már a második részre készülhetnek, ám Tom Hardynak van egy nagyon fontos kérése mindenki felé, aki megnézi a Venom 2. - Vérontót.

A Venomban Tom Hardy a mindenre elszánt oknyomozó riportert, Eddie Brockot alakította, aki a város egyik legsikeresebb vállalata piszkos ügyei után kutakodik. Végül munkája révén bejut a cég egyik laborjába, ahol akaratán kívül megfertőződik egy földönkívüli életformával, egy szimbiótával. Ez a lény rákapcsolódik a szervezetére és innentől ketten osztoznak a testén. A szimbióta igen vérszomjas, így Eddie csak nagyon nehezen tudja kordában tartani. Idővel pedig kiderül, hogy nem ez a szimbióta az egyetlen, ami a Földre érkezett.

A Venom nem vehette fel a versenyt a Marvel filmekkel, ám mindenképpen a Sony jobban sikerült szuperhősfilmjei közé tartozik. Emellett Venom a Marvel univerzum egyik legnépszerűbb antihőse, így egyértelmű volt, hogy kapni fog második filmet is.

A Venom 2. - Vérontó október közepén kerül a mozikba, Tom Hardy pedig külön megkérte a nézőket valamire. Azt szeretné, ha senki sem spoilerezné el a film végi extra jelenetet. Szerencsére egyelőre nem is lehet tudni, hogy miről van szó, de sok találgatás szerint ez már egyértelmű utalás lehet arra, hogy a jövőben Venom betársul a Marvel moziverzumba, ahol ősi ellenségével Pókemberrel szerepelhet egy moziban. Persze könnyen lehet, hogy valami egészen mást mutat majd az extra jelenet, de ha a rajongók megtartják a szavukat Tom Hardynak, akkor ezt csak akkor tudjuk majd meg, ha elmegyünk megnézni a filmet.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»