2021.03.14   olvasottság: 10286x   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Érdekes következtetést vont le a Netflix a nézői szokások alapján. Kérdéses, hogy vajon helyes logika alapján gondolkodtak-e, mindenesetre a lista alapján még lehet is valami a dologban.

TOPLISTA: Horrorfilmek, melyeket képtelenség végignézni

A Netflix által kiadott listán 10 olyan horrorfilm szerepel, melyről a streaming szolgáltatónál azt feltételezik, hogy azért nem nézték végig az előfizetők, mert túlságosan is félelmetesek. A listára csak olyan produkciók kerültek fel, melyekre igaz, hogy a nézők a játékidő több mint a 70 százalékáig eljutottak, azonban ez után leállították az adott filmet, és nem is folytatták annak a nézését. Mivel ez a tendencia csak a horrorfilmek esetében mutatható ki, a Netflixnél úgy vélik, ennek az az oka, hogy a nézők túl félelmetesnek találták a filmet. Bár az elmélet egy kicsit sántít, a listára valóban olyan horrorok kerültek fel, melyek a frászt hozhatják az egyszeri nézőkre. Szerintetek melyik a leghátborzongatóbb közülük?

#10

56 Piranha 3D  (2010)

horror | vígjáték

Egy amerikai álmos kis falu minden évben csak egyszer telik meg élettel: július 4-én. Rengeteg fiatal és bulizni vágyó ember érkezik a Viktória-tó melletti falvacskába. Ebben az... több»

#9

fantasy | horror | thriller

A megrögzötten vallásos Dawn (Jess Weixler) makulátlan életet él, iskola után ifjúsági csoportoknak tart előadást a házasság előtti szex káros hatásairól. Nem esik nehezére... több»

#8

35 Cabin Fever  (2016)

horror

A nagysikerű horror komédia rebootja, melynek eredeti része beindította Eli Roth karrierjét. több»

#7

47 Jeruzalem  (2015)

horror

A Jeruzalem című horrorban egy fiatal amerikai pár Jeruzsálembe látogat, hogy megcsodálja az ősi várost, ám egy bibliai lidércnyomásnak lesznek részesei...

#6

akció | horror | krimi

Miután egy nem igazán átgondolt bankrablási kísérlet zátonyra fut Kalifornia egy elszigetelet városkájában, a két tolvaj elmenekül a tett színhelyéről egy tússzal, majd... több»

#5

67 Nyers  (2016)

dráma | horror

Miután egy vegetáriánus fiatal lány részt vesz egy iskolai húszabáló véres rituálén, az új íz iránti mohóság egyre inkább eluralkodik rajta... több»

#4

horror

Martin egy mentálisan zavart, egyedülálló férfi, aki édesanyjával és egy kopár építkezési területen, éjszakánként biztonsági õrként dolgozik egy földalatti... több»

#3

68 The Void  (2016)

horror | misztikus | sci-fi

Egy veszélyes szekta fenyeget egy elhagyott épületet. Egy rendőr néhány kórházi dolgozóval karöltve szembeszáll velük. Nem tudják azonban, hogy az igazi ellenség odabent vár... több»

#2

horror

A Mexico Barbaro című horror történetét nyolc mexikói rendező fűzte egy csokorrá. Az alkotók sajátos módon mesélnek a meghökkentő és brutálisan félelmetes mexikói... több»

#1

horror | misztikus | thriller

Ed és Lorraine Warren feljegyzéseiből ismert annak a családnak a története, akik egy világtól elzárt, tanyasi házban éltek, és egyre félelmetesebb paranormális eseményeknek... több»