Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
61
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Piranha 3D
 
HETEDIK   2020. 03. 23.

legújabb vélemény

Aja Piranha mozija kellemes kis agyatlan kikapcsolódás, igazi trash, amit egy percig sem kell komolyan venni, de nem billen át a ló túloldalára mint az ezt követő Gulager ámokfutás.

 
dulkap   2015. 07. 31.

Számomra kissé öncélú és hatásvadész volt, a sok véres jelenettel. A cicik kicsit dobtak rajta, de kicsivel több öniróniát elviseltem volna a filmben. Nem rossz, de semmivel sem jobb, mint egy hasonló témájú film a film+ -on.


 
VvV   2018. 12. 27.

Ilyen még nem volt. Támadtak már a cápák meg a krokodilok, piranha még nem volt. A története a komédia a határán mozog.

 
Márton   2018. 11. 02.

Bűnös élvezet a Piranha 3D

Az 1978-as Joe Dante által rendezett Piranhát, először 1995-ben remakelték ami számomra az egyik legfölöslegesebb "újrázások" közt szerepelt. 2010-ben a gyártó stúdió úgy gondolta épp itt lenne az ideje újra elővenni ezeket a kis húsevő halakat és a mai technikával és azon belül főleg a 3D-s technikával újragondolni a mára már klasszikusnak számító alapfilmet! Nem minden esetben szeretem a remakeket de azért vannak amik jól sikerültek, vagy kimondottan jól állt neki ha egy nagyobb költségvetés és főleg ha a mai technikával újranézhetjük ezeket az alkotásokat! Talán pont emiatt kaphatott lehetőséget ez a film is, illetve talán még maga a rendező személye miatt is, hisz az új rész rendezői szé... több»

 
london2012   2015. 07. 23.

A legnagyobb baromság amit láttam az csoda, hogy végig tudtam nézni csak a 3d nek volt köszönhető, hogy igen ebben a filmben az emberek derékig lerágva is órákig élnek zsír. 0star

A film összbevétele 83 188 165 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 42 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

Bár a filmet nem mutatták be kritikusoknak, a filmnek szokatlan módon jó volt a kritikai visszhangja.

(kázsé)
 

Richard Dreyfuss kettő, Christopher Lloyd mindössze egy napig dolgozott a filmen.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.