Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Piranha 3D (2010)

Piranha 3D
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
73
Képek
2
Videók

Galéria (73)

Videók (2)

 
Aki_megmondja_a_tutit   2021. 05. 07.

legújabb vélemény

2
Ezután menj tóba fürdeni!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film nem volt annyira borzasztó, mint gondoltam, hogy lesz. Néhol picit túl brutális, látszik, hogy a rendezők sem gondolták komolyan. Igazából nincs nagyon sztorija, nincs nagyon színészi alakítás, nem nagyon kell ide rendezői képesség. A filmben jók voltak a vizuális effektek, nagyon csúnyán néztek ki a leharapott lábak, élve elfogyasztott emberek, letépett és megevett péniszek, sok volt az olykor teljesen meztelen, néhol félig vagy bikiniben lévő nő, és elég nyomasztó volt. Nem kell komolyan venni, de azért megvan az egyéni hangulata, nem nagyon lehet nevetni a filmen (a leharapott péniszt viccnek tették be, de még az elfogyasztását is komolyan néztem). Összességében egy közepest érdemel, ajánlani senkinek és semmilyen korosztálynak nem tudom, a filmet kár volt elkészíteni, de ha már itt van egy hatalmas adag vérengzés és meztelenkedés, akkor lehet élvezni.

 
sptt   2020. 09. 02.

3

Igazi trash horror movie, abból viszont nem a legrosszabb. A színészek sem "Z"-kategóriás insta-celebek, legalábbis nem csak azok. A történet átlagos, a képi megjelenítés néhol egész gusztustalan, de ez a műfajból adódóan megbocsátható. 6/10

 
dulkap   2015. 07. 31.

2

Számomra kissé öncélú és hatásvadész volt, a sok véres jelenettel. A cicik kicsit dobtak rajta, de kicsivel több öniróniát elviseltem volna a filmben. Nem rossz, de semmivel sem jobb, mint egy hasonló témájú film a film+ -on.

 
HE7EDIK   2020. 03. 23.

1

Aja Piranha mozija kellemes kis agyatlan kikapcsolódás, igazi trash, amit egy percig sem kell komolyan venni, de nem billen át a ló túloldalára mint az ezt követő Gulager ámokfutás.

 
Márton   2018. 11. 02.

1
Bűnös élvezet a Piranha 3D

Az 1978-as Joe Dante által rendezett Piranhát, először 1995-ben remakelték ami számomra az egyik legfölöslegesebb "újrázások" közt szerepelt. 2010-ben a gyártó stúdió úgy gondolta épp itt lenne az ideje újra elővenni ezeket a kis húsevő halakat és a ... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 05.

0

Fedetlen keblek,leszakadó testrészek,minden fajta,és vér minden mennyiségben.Történet azért elég sekélyes,és a színészek sincsenek csúcsformában,elviselhető,és nézhető kis horror,a trash,és a slasher filmek határvonalán.

 
VvV   2018. 12. 27.

0

Ilyen még nem volt. Támadtak már a cápák meg a krokodilok, piranha még nem volt. A története a komédia a határán mozog.

A film összbevétele 83 188 165 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 42 nap alatt forgatták.

(kázsé)
 

Bár a filmet nem mutatták be kritikusoknak, a filmnek szokatlan módon jó volt a kritikai visszhangja.

(kázsé)
 

Richard Dreyfuss kettő, Christopher Lloyd mindössze egy napig dolgozott a filmen.

(kázsé)
 

Elisabeth Shue és Christopher Lloyd első közös jelenete látható a filmben a Vissza a jövőbe III. óta.

(kázsé)
 

A filmet a Havasu tavon forgatták, nem a Victoria tavon.

(kázsé)