Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
42
Filmadatlap
 
24
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
1
Videók
Piranha 3DD
 
HETEDIK   2020. 03. 22.

legújabb vélemény

Zs kategóriás borzalom, amit azért végig lehet szenvedni, csak ezért nem nézhetetlen. Gulager ezek után már csak polcokat rendezett...

 
VvV   2018. 12. 27.

Az elsőnél is gyengébb. Itt már teljesen a poénra mentek rá, bár nem valami igényes formában. Sokat nem lehet rajta nevetni.


 
Márton   2018. 11. 04.

Inkább paródia semmint horrorfilm a Piranha 3DD

Nagy kár hogy a Piranha 3DD nem azt az utat szerette volna folytatni amit a 2010-es Piranha finoman kikövezett egy esetleges folytatásnak, hanem öntörvényszerűen még több humort (ami inkább már paródia volt) és fedetlen keblek tengerével "örvendeztette" meg a nézőjét plusz ráadásul egy két igencsak gyomorforgató jelenetet is belepakoltak a filmbe! Na már most a gusztustalan jelenetek megjelenítésében a film rendezője John Gulager bizonyára egészen otthonosan mozog, elég csak megnézni korábbi filmjeit (Dög-trilógia) és mindezt teszi egy olyan humorral megfűszerezve, ami kis adagban talán még akár vicces is tud lenni, de egy egész film alatt inkább válik már kínossá. A Piranha 3DD humorforrás... több»

 
Akodako   2015. 03. 24.

Ritka rossz film. Horrornak gagyi, vígjátéknak sem megy el, mert tele van rossz poénokkal. Nem értem hogyan kerülhetett mozivászonra.

 
Emma109   2016. 08. 24.

Nagyon paródia szagú és ezt a készítők is érezték.

A film összbevétele 8 493 728 dollár volt (imdb.com).

 

A film óriási anyagi bukás lett.

(HETEDIK )
 

Gary Busey is felbukkan egy rövid szerep erejéig.

(HETEDIK )
 

John Gulager írta azt a két dalt, amit David Hasselhoff énekel a filmben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.