Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
24
Képek
4
Videók
The Void
 
respect the movies   2018. 06. 23.

legújabb vélemény

Szerintem egyáltalán nem egy rossz film, viszont úgy gondolom hogy nem is mindenkinek ajánlót ez az alacsony költségvetésű horrorfilm! Amikor először hallottam a filmről, szinte mindenhol csak pozitív jelzők armadájával jellemezték és negatívumként alig említettek valamit is róla! Úgy körülbelül egy évvel ezelőtt volt elsőnek szerencsém ehhez a filmhez, és be kell hogy valljam, az én szívemet annyira nem sikerült megnyernie. Ami a legnagyobb problémám volt, hogy számomra valahogy nem akart összeállni a története. Kissé nehézkesnek nem túl gördülékenynek éreztem és ez anno nagyban hozzásegített ahhoz, hogy annyira ne ájuljak el a filmtől! Nem oly régen megtekintettem újra a filmet és azért most sokkal több pozitívumot is felfedeztem benne, de számomra a történet kesze-kuszasága még most is döntő tudott lenni! Persze sokszor lehet azt mondani egy filmre, hogy a hangulata azért sok mindent meg tud menteni a filmből és ez erre a filmre is nagyon igaz volt, csak sajnos azért a horrorfilmesek is már megtanulták azt a leckét, hogy igenis fontos egy horrornál a hangulati elemek adagolása. A karakterek nem voltak rosszak, bár szerintem nem is voltak annyira kibontva, inkább csak amennyire a történ megkívánta.Az alacsony költségvetés mellet, viszont nagyon is korrekt látványvilágot kapunk, sőt néha már akár betegnek is merném mondani. Nem azt mondom hogy egy igazi gyöngyszem a horrorfilmek közt, de akik szeretik a kicsit elvontabb történetű furcsa horrorfilmeket azoknak mindenképp érdemes egy próbát tenni vele!

 
TribeBubu   2017. 04. 11.

A története kicsit gyenge szerintem, viszont a hangulat és a látvány perfekt. Minden horrorfilmet ilyen kellékekkel kellene forgatni és persze ugyanilyen jumpscare-mentesen. Remélem, Jeremy Gillespie-ről és Steven Kostanskiról (akik a film alapján nagy Howard Phillips Lovecraft rajongók lehetnek) hallunk még a közeljövőben. Az én szememben sokkal nagyobbat durrantottak ezzel az alacsony költségvetésű alkotással, mint a Démonok között, az Insidious és a Sinister (akár együttvéve is.)

Aaron Poole
Kathleen Munroe
Kathleen Munroe
Daniel Fathers
Kathleen Munroe
Kathleen Munroe
Aaron Poole
Kathleen Munroe
Ellen Wong
Kathleen Munroe
Aaron Poole
Aaron Poole
Daniel Fathers
 
Ha röviden akarom megfogalmazni, a The Void az a fajta retro horrorfilm, mint ami 2015-ben a Harbinger Down is volt, csak kicsit a tavalyi Baskint is megidéző hangulattal és minőséggel. 7/10 több»
 
A The Void elsősorban azoknak a horrorrajongóknak szól, akik még a ’80-as évek klasszikusain nőttek fel. A többieknek valószínűleg kissé gagyi lesz, de az már legyen az ő bajuk. Nem tökéletes, de simán jó, hozza a kötelezőt. 7/10 több»
 
"Gillespie és Kostanski rendező kisiparos - míg nem ugrottak egy magasabb ligába - igen kedvelhették a hetvenes-nyolcvanas évek trash, horror és sci-fi felhozatalát, amit eddigi munkásságuk fényesen bizonyít. Saját szakmájukon belül mindketten sikeresen nyomakodtak be A filmek forgatásaira és amennyiben ilyen stílusban és vehemenciával dolgoznak, fognak még meglepetést okozni látásmódjukkal." több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.