Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Szégyentelenek színésze, Ricarlo Flanagan

Ricarlo Flanagan, színész, rapper, stand-up komikus, a Last Comic Standing kilencedik évadának döntőse és Shameless - Szégyentelenek színésze 40 éves volt.

Elhunyt Ricarlo Flanagan, erősítette meg a Deadline-nak a színész-komikus ügynöke, Stu Golfman.

“Ricarlo az egyik legkedvesebb ember volt, akivel valaha találkoztam az életemben, öröm volt vele együtt dolgozni. Rendkívül fog hiányzoni” - írja. 

Bár a halálának okát egyelőre nem erősítették meg, Flanagan a közelmúltban a Twitteren azt írta:

“A covid nem vicc. Senkinek nem kívánom.” 

Debütáló komikusi albuma, a Man Law 2013-ban jelent meg, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 2015-ben az NBC stand-upos műsorának döntőjéig jusson. Flanagan nem csak humoristaként, de színészként is egyre komolyabb sikereket ért el, játszott a Showtime Szégyentelenek című sorozatában, de feltűnt a Megőrülök értedben, a Bizonytalanban, 104-es szobában és a Jim Carrey nevével fémjelzett Most nevess!-ben is.

Nem sokkal halála előtt forgatta első filmjét, az Emily the Criminalt, melyben Aubrey Plaza és Theo Rossi mellett játszott. 

Rapperként három albuma jelent meg, a Death of Davinchi (2010), az An Opus Inspired by Andre Martin (2019) és a Hope Your Proud (2020). Negyedik, Both Sides Of The Brain címre keresztelt lemeze a mai napon debütált volna. 

Barátai a GoFundMe-n gyűjtést szerveztek a családja számára a temetés költségeire, mely itt érhető el.

#1
Ricarlo Flanagan

Ricarlo Flanagan

szül. 1980. 03. 23. - elhunyt 2021. 10. 12.
Cleveland, Ohio, USA
Ricarlo Flanagan, színész, rapper, stand-up komikus, a Last Comic Standing kilencedik évadának döntőse és Shameless - Szégyentelenek sztárja. Debütáló komikusi albuma, a Man Law 2013-ban jelent meg, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy 2015-ben az NBC stand-upos műsorának döntőjéig jusson. Flanagan nem csak humoristaként, de... több»