Trónok harca-sorozatok: Remek hírek George R.R. Martintól az újév első napjára

George R. R. Martin, a Trónok harca alkotója nemrég egy blogbejegyzésben fejezte ki elismerését a Netflix A kék szemű szamuráj című animációs sorozata iránt, és megragadta az alkalmat, hogy saját animációs projektjeivel kapcsolatos híreket osszon meg.

Martin elárulta, hogy az HBO-val közösen dolgozik 3, A tűz és jég dala világában játszódó animációs projekteken. Igaz, hivatalosan még egyik projekt sem kapott zöld utat. Eredetileg négy animációs sorozat tervei voltak fejlesztés alatt, de kettőt azóta félretettek.

Martin egy jelentős változást jelentett be a korábban bejelentett Sea Snake (Tengeri kígyó) című sorozatával kapcsolatban is, amely mostantól élőszereplősből animációra vált. Ezt a változást azzal indokolta, hogy a költségvetési korlátok kihívást jelentenek egy élőszereplős sorozat számára, amely hatalmas tengeri kalandok ábrázolását igényli. Az animációs formátum könnyebben lehetővé teszi ennek a kiterjedt világnak a felfedezését.

Jelenleg három animációs projekt van folyamatban, köztük a Nine Voyages (Kilenc utazás) című sorozat a tengeri kígyóról. A másik két animációs sorozatról egyelőre nem közöltek részleteket.