Már csak néhány hét és debütál a HBO Maxon a Trónok harca - Sárkányok háza, amely George R. R. Martin regényein alapul és a gigasikernek számító Trónok harca előzménysztorija lesz. Ismerve az eredeti sorozat stílusát, senki sem lepődhet meg azon, hogy szexben a mellékág is bővelkedni fog. De az már érdekesebb, hogy az egyik főszereplő szerint már-már túlzásba is vitték.

Matt Smith, akit korábban a Ki vagy, Doki? című sorozatban ismerhetett meg a közönség, most Daemon Targaryent fogja alakítani és mivel a sorozat eleve a Targaryen házról fog szólni, nem meglepő, hogy vele elég sokat találkozunk majd a képernyőn. A színész nemrégiben a brit Rolling Stones magazinnak adott egy interjút, amelyben érintette a szex kérdését is.

Ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy már-már azon kapta magát, hogy azt kérdezgeti, tényleg szükség van még egy szexjelenetre? A válasz pedig mindig az volt, hogy igen, szükség van. Ezért is kérdőjeleződött meg benne, hogy a sorozat az alapjául szolgáló regényeket képviseli, vagy azért hígítják fel minél jobban, hogy hasonlítson a világhoz, amiben élünk. A színész azt is hozzátette, hogy szerinte az lenne a feladatuk, hogy minél hitelesebben adják vissza mindazt, ami a könyvekben szerepel. Amikor pedig arról kérdezték, hogy személy szerint az ő karaktere sok szexjelenetben szerepel-e, azt válaszolta, hogy eléggé, talán már túl sokban is.

Matt Smith egyébként nem arról híres, hogy véka alá rejtené a véleményét. Ugyanezen interjúban egyik legutóbbi filmje, a Morbius is szóba került. Mint ismert, minden idők egyik legrosszabb Marvel-adaptációjáról van szó, amely botrányosan rossz kritikákat kapott. Ezzel kapcsolatban elismerte, hogy a film pocsék, egyszerűen semmi sem működik benne. De hozzátette azt is, hogy jobb az ilyesmit elfogadni és továbblépni. Végül is ez csak egy film, nem múlik rajta emberek élete.