Új a Disney+-on: Az utóbbi évek egyik legjobb sorozata, és már nézhető a 3. évad

Újabb gyilkosságot kell megoldani a Gyilkos a házban harmadik évadában!

A második évad utolsó pillanataiban a banda újra összeállt egy évvel azután, hogy elváltak útjaik. Charles visszatér sorozatába, a Brazzosba, Mabel folytatja a lakásfelújítást Alice-szel (Cara Delevingne), Oliver pedig rendezői szerepet kap egy Broadway-darabban.

Éééés Oliver darabjának főszereplője nem más, mint a sorozat újoncát, Ben Glenroy-t alakító Paul Rudd. Közvetlenül a függöny felemelkedése előtt Ben és Charles veszekednek, és Charles azt mondja: "Tudom, mit tettél". Majd, amint Ben a színpadra lép és elmondja az első sorát, összeesik és meghal...

A Gyilkos a házban harmadik évadát legalább két külön idősíkban mesélik majd el, és a trailerből kiderül, hogy Ruddnak nagyobb szerepe lesz az évadban, minthogy az évad elején meghal. A flashbackek a Ben meggyilkolásához vezető eseményeket mutatják majd be, valamint a trió próbálkozásait a gyilkosság felderítésére a jelenben.

Rudd nem az egyetlen új szereplő, akit a harmadik évadban a gyilkossági rejtélyeket megoldó trió mellett üdvözölhetünk. Meryl Streep is csatlakozik egy Loretta Durkin nevű színésznőként, aki szerepet kap Oliver Broadway-darabjában. A harmadik évad traileréből kiderül, hogy Ben nem rajong Lorettáért. Lehet, hogy ő Ben gyilkosa? 

A trailer alapján úgy tűnik. De a Hulu szinopszisa szerint Loretta valójában segít a triónak, amikor belevágnak eddigi legnehezebb ügyükbe, amelynek során elhagyják az Arconia kényelmét, a lakók legnagyobb örömére. 

Egy korábbi, a The Hollywood Reporterrel folytatott beszélgetésben John Hoffman társalkotó elismerte, hogy Streep "az álom" választás volt Loretta szerepére."Ez a csodálatos élmények dominóhatása, és ő [Streep] minden, amit bárki valaha is mondott a vele való munkáról. Ez tényleg pokolian jól jött a forgatásunkon".

Gomez megerősítette Hoffman érzéseit Streepről, amikor áprilisban megosztott egy fotót a háromszoros Oscar-díjas színésznővel, hogy bejelentse, befejeződött a harmadik évad forgatása: "Nem vagyok benne biztos, hogy elég szavam van ahhoz, hogy elmagyarázzam, milyen gyönyörű volt ez az évad" - írta a képaláíráshoz - "Őrjítően vicces, kihívásokkal teli és számomra egy abszolút álom volt. Hamarosan többet fogok posztolni. De ezt itthagyom a nőnek, akit imádok, akire felnézek és akit szeretek."

Az első két évad a maga módján nagyjából a gyilkossági rejtélyre, de még inkább a trió egy-egy tagjának életére koncentrált. A harmadik évad folytatja ezt a hagyományt, és Oliver élete kerül reflektorfénybe - magyarázta Hoffman, amikor arról kérdezték, mit tudna ezzel kapcsolatban elárulni.

"Ez a sorozat mindig is színpadiasan mesélte el a történeteit" - mondta Hoffman a THR-nek - "Ha az első évad egy kicsit jobban összpontosított Mabel és Tim Kono érzelmi történetére, a második évad pedig egy kicsit érzelmileg jobban kötődött Charleshoz és az apjával és önmagával való kapcsolatához, akkor nagyon izgatott vagyok, hogy mind New York színházi oldalára, mind pedig Oliverre és az ő világára láthatunk rá jobban ebben az évadban."

A harmadik évad premierje augusztus 8-án két epizóddal indul a Hulun, majd az október 3-i fináléig hetente egy új epizód következik.

dráma | krimi | vígjáték

A 3. évad cselekménye a 2. évad befejezése alapján Charles, Oliver és Mabel nyomozása lesz Ben Glenroy meggyilkolásának ügyében. több»