Kevin Hart filmje a január 12-i premiert követően 32,8 millió megtekintéssel erős debütálást produkált!  Ezzel a Netflix Top 10-es listáján a héten a Lift - Légi csibészek lett a legnézettebb cím.

Ez azért különösen érdekes, mert a Rotten Tomatoes oldalán rendesen lehúzták, mind a kritikusok, mind a nézők, a PG-13-as besorolású akció-vígjátékot, amit a műfajban egyébként máskor már zseniális filmet alkotó (Az olasz meló) F. Gary Gray rendezett.

A Tomatometer konkrétan 30 százalékon áll 50 vélemény alapján a kritikusi oldalon és 34 százalékon 500+ vélemény alapján a közönség részéről. Ezek azért igen komoly számok. Mindazonáltal, ha kíváncsi vagy rá és még nem láttad, a film mafab adatlapján található, "Hol nézheted" fül alatt a Netflix ikonra kattintva máris pótolhatod a lemaradásodat, amennyiben van élő Netflix előfizetésed.

A másik első helyezett  A hó társadalma lett, amely 28,1 millió megtekintést ért el, és mindössze 11 nap után csatlakozott a Netflix legnépszerűbb nem angol nyelvű filmjeinek listájához. Juan Antonio Bayona alkotása jelenleg tehát az első helyen áll a nem angol nyelvű filmek listáján.

Az angol nyelvű sorozatok listáját pedig továbbra is a Nem versz át című krimi-triller vezeti, ami a második héten újabb 23,9 millió megtekintést szerzett. Miután a január 1-jei debütálást követően 37,1 millió megtekintéssel a Netflix Top 10-es listájára is felkerült, a sorozat összesített nézettsége ezzel eddig 61 millióra nőtt.

akció | krimi | vígjáték

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»