A Mark Millar képregényéből adaptált amerikai-mexikói sorozat, a Jodie, a kiválasztott csalódást keltően indult, annak ellenére, hogy jelenleg vezeti a Netflix heti toplistáját a nem angol nyelvű sorozatok mezőnyében, és 44 országban került a top10-be. 

A sorozat az első öt napban mindössze 3,1 millió megtekintést gyűjtött világszerte, ami háromszor kevesebb, mint egy másik mexikói Netflix-sorozat, a Triptichon, amelynek ugyanebben az időszakban 9 millió megtekintésig jutott. 

Ezek a számok jól jelzik, hogy hiába kerül be egy műsor a top 10-be, ezek a helyezések nem feltétlenül tükrözik a sorozat sikerét. A gyenge kezdés miatt egy második évad nem tűnik valószínűnek, kivéve, ha azt már az első évad megjelenése előtt jóváhagyták. 

A sorozat főhőse Jodie, egy 12 éves fiú, aki rendkívüli képességekkel rendelkezik, és akiről azt hiszik, hogy Jézus Krisztus reinkarnációja. 

Ha kíváncsi vagy a sorozatra, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál, de előtte nézd meg a magyar szinkronos előzetest idelent.

akció | dráma | kaland

A tizenkét éves Jodie felfedezi, hogy Jézushoz hasonló képességekkel rendelkezik. Vajon válaszol-e a hívására, és beteljesíti-e a végzetét? több»