Új a Netflixen: Két 100%-os évad után itt a szenzációs Netflix-sorozat folytatása

Ha valamiben tényleg jó a Netflix, akkor azok a sport-dokuk. Ezek táborát gyarapítja az Első kézből szériájuk, amelynek első két évada óriásit ment, elég csak a Rotten Tomatoes oldalán megnézni a szavazatokat róluk: a rajongók 81, a kritikusok pedig 100 százalékban imádták. Ma pedig megérkezett a harmadik évad első felvonása, benne napjaink egyik legellentmondásosabb figurájának történetével.

Az Első kézből: Jake Paul, a fekete bárány a címben szereplő botrányhős életpályáját tárja a nézők elé. Jake Paul még 2013-ban robbant be a köztudatba, amikor még bátyjával közösen csináltak polgárpukkasztó videókat a Youtube-ra. Hamar nagy rajongótáborra tettek szert, megindultak a világhírnév felé. Csakhogy ezzel együtt a kapcsolatuk is megromlott és apránként egyre feszültebbé vált.

Jake Paul lassan igazi botrányhőssé vált, aki leginkább azzal került be a hírekbe, hogy épp mikor milyen balhéba keveredett. Aztán jött a fordulat: bokszolni kezdett. Eleinte rengeteg volt a szkeptikus hang, miszerint nagyobb a szája mint az ökle, de ezeket a szkeptikus hangokat aztán gyorsan elhallgattatta, amikor először más Youtubereket győzött le, majd felléphetett Mike Tyson és Roy Jones Jr. mérkőzése előtt. Később kiütötte Ben Askrent, Tyron Woodley-t, legyőzte Anderson Silvát is.

A dokumentumfilm azt mutatja be, hogyan vált Jake Paul a problémás youtuberből apránként az ökölvívás egyik legérdekesebb alakjává. Nem csak ő és családja szólalnak meg benne, de a korábbi szkeptikusok közül is többen, ahogyan azok közül is, akik kezdettől fogva támogatták őt.

Az Első kézből: Jake Paul, a fekete bárány mától nézhető meg a Netflixen.

dokumentum | sportfilm

A profi ökölvívó-szenzáció és örök bajkeverő Jake Paul ebben a dokumentumfilmben osztja meg valószínűtlen útját, amely az online tréfamestertől a harcosig vezette. több»

Rendező: Andrew Renzi
Szereplők: Jake Paul