Ahogy arra már korábban számítani lehetett, a Netflix idei legnagyobb dobásának bizonyulhat A 3-test probléma, amely alig egy nappal a bemutató után a második legnézettebb tartalomnak számít a platformon a hazai nézők körében.

A Netflix még 2020 szeptemberében kötött szerződést a The Three-Body Universe és a Yoozoo Group cégcsoporttal a könyvek angol nyelvű adaptációjának jogairól, 2023 júniusában pedig már azzal kapcsolatban röppentek fel hírek, hogy a forgatás le is zárult, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a sorozaton a nagysikerű Trónok harca alkotói,  David Benioff és D. B. Weiss dolgoztak.

A megfilmesíthetetlennek tartott regényfolyam első évada nyolc epizódból áll, a főszerepekben pedig Jonathan Pryce, Eiza González, Benedict Wong, Liam Cunningham, John Bradley, Alex Sharp, Jovan Adepo és Rosalind Chao láthatók.

A történet szerint egy döntés, amit 1960-as évek Kínájában hoztak meg, a jelenre nézve is végzetes hatással bír. A tudósok egy csoportja egy nyomozóval szövetkezik, hogy szembenézzenek az egész bolygót érintő fenyegetéssel.

A 3-test probléma tehát már elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»