A Netflix új élőszereplős adaptációja, a Ronja, a rabló lánya máris belopta magát a magyarországi előfizetők körének szívébe.

A Lisa James Larsson rendezésében készült produkció ugyanis alig néhány nappal a megjelenése után jelenleg a platform negyedik legfelkapottabb tartalmává lépett elő. Astrid Lindgren 1981-ben megjelent fantasy regénye a svéd irodalom egyik legkiemelkedőbb darabjának számít, 1984-ben már készült egy feldolgozás, az adaptációval pedig még maga a Ghibli stúdió is megpróbálkozott. A törénet egy hírhedt rabló lányáról szól, aki apja mágikus erdejében egy titkos barátra tesz szert.

A Netflix nézettségi listáján egyébként meglehetősen szoros verseny alakult ki az elmúlt időszakban, a streamingszolgáltató legnézettebb tartalma jelenleg A 3-test probléma, az Úriemberek, illetve a  Testamentum: Mózes története.

A Ronja, a rabló lánya 70 százalékos értékelést kapott a Mafabon, az adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

családi | dráma | kaland

A történetben megismerhetjük Ronját, aki egy erődben született a középkorban, családja pedig egy rablóbanda. Miközben felcseperedik, megismeri a környező erdő veszélyeit és... több»