Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Stephen Levinson sorozata, a Nagypályások, amely annak idején Dwayne Johnsonnak is biztos helyet hozott a sorozatok világában.

A széria korábban az HBO egyik meghatározó címének számított, amelynek középpontjában a sportreprezentáció gyakran abszurd, máskor viszont elbűvölő világa áll. Mondani se kell, hogy a Nagypályások hatalmas rajongótáborra tett szert az elmúlt évek során, a Rotten Tomatoes portálon 72 százalékos értékelést kapott a kritiusoktól, 89 százalékot pedig a nézőktől zsebelt be. A hazai nézők is rendkívül pozitívan vélekednek róla, hiszen a Mafabon 73 százalékos értékelést kapott 161 szavazat alapján.

A történet szerint a Miami Dolphins egykori sztárjátékosa, Spencer Strasmore visszavonulása után úgy dönt, hogy a jövőben managerként szeretné tovább építeni a karrierjét, ám nagyon hamar azzal kell szembesülnie, hogy egyáltalán nem egyszerű feladat, így minden sármjára és dörzsöltségére szüksége lesz, ha a szakma nagymenőit és feltörekvő csillagait az ujjai köré akarja csavarni.

Johnson mellett a sorozatban olyan további nagy nevek bukkannak fel, mint Andy García, Russell Brand, Kevin Durand, Arielle Kebbel, Richard Schiff, Marlo Thomas és Rick Hoffman, ráadásul a Nagypályások már most a platform kilencedik legnézettebb tartalmának számít a platformon.

A Nagypályások tehát már elérhető a Netflixen, a sorozat Mafabos adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok azt, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | sportfilm | vígjáték

A sorozat középpontjában a sport áll: befutott focistákról, támogatóikról, edzőikről, csapattársaikról, családi és baráti kapcsolataikról fest képet. Hogyan befolyásolja a... több»