True Detective: Night Country (A törvény nevében) premierje az HBO-n mintegy 2 millió nézőt csábított a képernyők elé a különböző platformokon, ami erős visszatérést jelent a sorozat számára a 3. évad óta eltelt öt év után.

Ez a nézettség igen figyelemre méltó, ha olyan más HBO-sorozatokkal hasonlítjuk össze, mint A Fehér Lótusz 2. évada (1,5 millió) és az Eufória 2. évada (2,4 millió), és várhatóan az évad előrehaladtával gyakran egyre több nézőt kap majd hozzá kedvet, amiben a nagyszerű kritikai (92 százalék a kritikusoktól a RottenTomatoes-on) és nézői visszajelzések is jó eséllyel szerepet játszanak majd.

Az új évadban, amely az alaszkai Ennisben játszódik, a Jodie Foster és Kali Reis által alakított karakterek nyolc férfi eltűnésének ügyében nyomoznak.

Ha még nem kezdted el, a mafabos adatlapról is elindíthatod a sorozatot az HBO Max adatlapjára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

Liz Danvers és Evangeline Navarro nyomozók hat férfi eltűnése kapcsán kutatnak, akik a Tsalal sarkvidéki kutatóállomáson dolgoznak, ahol az éjszaka több mint 24 órán át tarthat. több»