FRISSÍTVE: Időközben befutott az első előzetes. Idelent mutatjuk.

A jelenleg is zajló São Paulo-i Comic Con Experience-en a Warner Bros. bemutatta a Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmből készült felvételeket.

Köztük az első fotót Anya Taylor-Joy-ról a címszereplő Furiosaként, valamint a produkcióban látható kellékeket. A Mad Max: A harag útja spin offja a jövő év egyik legjobban várt premierfilmje. 

Mit tudunk a filmről?

A cselekménye a 2015-ös remake eseményei előtt játszódik. A produkció Furiosa történetét veszi közelebbről szemügyre - a nőét, aki Halhatatlan Joe bizalmába férkőzött, majd ellene fordult.

George Miller ugyan nem szívesen árul el a cselekményről részleteket, de azt megosztotta, hogy a történet több éven keresztül játszódik.

"Nem egy nagy filmes eposzt akartam készíteni (...). Kiderült azonban, hogy sok különböző jelenetre van szükségünk" - mondta a rendező. Míg A harag útja című filmben bemutatott események három nap és két éjszaka alatt játszódtak le, addig a Furiosa inkább egy saga lesz. 

Mikorra várható a Furiosa?

A film premierje a tervek szerint 2024. május 24-én lesz. A címszerepet Anya Taylor-Joy alakítja. Partnere Chris Hemsworth lesz, mint a hősnő ellenlábasa, Dr. Dementus. Ő állítólag egy "angyali szépségű", 30-40-es éveiben járó férfi, homlokán egy mély sebhellyel, amelyet fényes krómkapcsokkal varrtak össze.

Az előzmények

A Mad Max: A harag útja című film 2015-ben került a mozikba. A főszerepeket Charlize Theron és Tom Hardy játszották. A produkciót nem kevesebb, mint 10 kategóriában jelölték Oscar-díjra. Többek között a legjobb sminkért, a legjobb díszlettervezésért, a legjobb hang- és jelmeztervezésért is díjazták. 

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»