Új posztereket és ízelítő előzetest kapott Az Igazság Ligája

Vasárnap érkezik a DC és a Warner égisze alatt készülő képregény adaptáció új előzetese, addig is új poszterekkel, fotókkal és egy rövid kedvcsinálóval kell beérniük a rajongóknak.

Bár csak novemberben debütál a mozikban Az Igazság Ligája, a Warner semmit sem bíz a véletlenre, és apránként adagolja a legfrissebb anyagokat. Ezúttal poszterekkel, egy tizenöt másodperces ízelítő előzetessel és néhány vadonatúj fotóval rukkoltak elé.

A  Zack Snyder rendezésében készülő filmben Batman (Ben Affleck) felkerekedik, hogy összetoborozzon egy különleges képességű emberekből álló csapatot. A tagok között ott van Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Superman (Henry Cavill) is.

A történetről egyelőre nem sokat tudni, de az biztosra vehető, hogy a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után Snyder lazább hangvételű filmmel rukkol majd elő.

Az Igazság Ligája 2017. november 17-én debütál a mozikban! 

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, új fotók, poszterek és filmes érdekességek között böngészhetsz.