Tavaly nyáron Ray Fisher, Az Igazság Ligája sztárja alaposan felkavarta az állóvizet azzal, hogy kitálalt Joss Whedonnel kapcsolatban, miszerint a rendező rendkívül méltatlan, már-már embertelen módon bánt a stábtagokkal a produkció újraforgatása során.

Úgy tűnik azonban, hogy az ügynek még nincs vége, hiszen ezúttal a Buffy, a vámpírok réme színésznője, Charisma Carpenter tett közzé egy nyilatkozatot a Twitteren, amelyben megdöbbentő dolgokról számolt be.

Carpenter állítása szerint Whedon rendkívül toxikus munkakörülményeket teremtett maga körül, megszégyenítette kollégái előtt, amikor várandós volt, majd nem sokkal a szülés után kirúgta őt a sorozattól.

A színésznő azt is elmondta, hogy a rendező több alkalommal visszaélt a pozíciójával, kirúgással fenyegette őt, majd azzal vádolta, hogy szándékosan szabotálja a széria munkálatait. Carpenter mellett egyébként kiáll két kolléganője, Sarah Michelle Gellar és Amber Benson is.

A hírek szerint a Warner még Ray Fisher nyilatkozatai alapján indított belső vizsgálatot, amelyek jelenleg is zajlanak, és amely során magát Carpentert is meghallgatták.