Egyre keményebb döntések születnek a Warner Bros. Discovery háza táján, a stúdió korábban a Batgirl filmet kaszálta el, most pedig az Aquaman folytatásának bemutatója kerület elhalasztásra.

Az Aquaman 2 utómunkálatai jelenleg is zajlanak, a produkciót az eredeti tervek szerint 2023. márciusában mutatták volna be, ehelyett viszont további kilenc hónappal későbbre tolták el a premier időpontját.

A DC rajongók számára viszont van még egy további rossz hírünk is. Idén decemberben került volna bemutatásra a Shazam 2 - Az istenek haragja, David F. Sandberg rendezésének bemutatója viszont az Aquaman eredeti premierjére költözik, így a film csupán 2023. márciusában debütál.

A Hollywood Reporter értesülései szerint a stúdió anyagi megfontolásból hozta meg ezt a döntést, így a a fenti bemutatók semmiképpen sem esnek majd az Avatar: A víz útja bemutatójának idejére, amely egyébként is az idei év egyik legjobban várt megjelenésének számít.

Ha a stúdió tartja magát ehhez az ütemtervhez, úgy a DC rajongók 2023-ban négy filmet is láthatnak, a fentebb említett két produkció mellett ugyanis érkezik a Flash és a Blue Beetle is.

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»