Most már tényleg csak hetek választanak el bennünket az év egyik legjobban várt filmjének premierjétől, melyre rekordszámban fogynak a jegyek elővételben. Új tévészpot és fotó érkezett a  Star Wars: Skywalker kora-hoz.

Decemberben a mozikban a Skyalker saga nagy fináléja, a  Star Wars: Skywalker kora, melyhez az utóbbi hetekben záporoznak a friss anyagok. Egymást érik az új jelenetfotók, filmrészletek, poszterek, most pedig egy friss tévészpot is befutott néhány korábban nem látott jelenettel az Empire címlapja mellett, melyen eddig soha nem látott részletességben csodálhatjuk meg a Ren lovagokat Kylo-van az élükön,

Ahogy az a Star Wars-produkciók esetében lenni szokott, a hivatalos szinopszis a kilencedik epizód története kapcsán sem bőbeszédű, így mindössze annyiban lehetünk biztosak, hogy ezzel az epizóddal végleg lezárul a Skywalker család története, és végre talán arra is választ kapunk, miért olyan érzékeny Rey az Erőre. J.J. Abrams szerint mindenesetre emögött több van, mint ami a nyolcadik részből kiderült.

A film főbb szerepeit  Daisy RidleyMark HamillCarrie FisherDomhnall GleesonAdam DriverOscar IsaacJohn Boyega és Lupita Nyong'o  alakítják. A  Star Wars: Skywalker kora  december 19-től látható a mozikban. Az Empire címlapját idefent, míg az új tévészpotot cikkünk alján tudjátok megnézni.