Újdonságok a Netflixen: 4 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (június 12.-18.)

A következő hét sem telhet unalmasan a Netflix előfizetői számára. Végre folytatódik a kritikailag elismert és várva-várt Fekete tükör című sorozat a hatodik évaddal, továbbá érkezik Chris Hemsworth főszereplésével a Tyler Rake: A kimenekítés 2. Ezen kívül még rengeteg más tartalomra is számíthatunk, a teljes listát itt találjátok. Minden új film és sorozat elérhető lesz egy kattintással a weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#4

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy olyan világban, ahol a mágia a minden, Asta, a mágia nélkül született fiú célja, hogy ő legyen a varázslókirály, legyőzze a megpróbáltatásokat, bebizonyítsa erejét, és... több»

A Japánban kiadott, több mint 17 millió példányban elkelt népszerű képregényből, a Black Cloverből most először készül film. A film története egy eredeti, a képregényekben nem publikált sztori lesz. A film készítését Yūki Tabata, az eredeti manga szerzője felügyeli majd, és a varázslókirály történetét meséli el, amit a mangából nem ismerhettek meg az olvasók. Egy olyan világban járunk, ahol a mágia a minden, és Asta, a varázslat nélkül született fiú célja, hogy "varázslókirály" váljon belőle, hogy kiállja a megpróbáltatásokat, bebizonyítsa erejét és megtartsa a barátaival tett esküjét.
#3

dokumentum

Netflix

A sorozat annak a rejtélynek ered a nyomába, hogyan és miért vándorolnak az állatok, látványos felvételekkel mutatva meg a természet legdrámaibb történeteit. több»


Szereplők: David Attenborough
Az Emmy-díjas csapattól, amely a Bolygónk, a Föld és az Our Planet – Bolygónk csodái mögött áll, jön a Our Planet - Bolygónk csodái II. Bolygónkon minden pillanatban állatok milliárdjai mozognak, vándorolnak. A dokumentumfilm látványos és innovatív operatőri munkával megörökítve feltárja vándorlásuk titkait, hogy felfedje a természet legdrámaibb és legmegragadóbb történeteit.
#2

akció | thriller

Netflix

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»

Chris Hemsworth visszatér Tyler Rake szerepében a Tyler Rake: A kimenekítés 2-ben, a Netflix nagysikerű akciófilmjének folytatásában. Miután alig élte túl az első film eseményeit, Rake visszatér az ausztrál titkosszolgálat zsoldosaként, akit egy újabb halálos küldetéssel bíznak meg: egy kegyetlen grúz gengszter megkínzott családját kell kimentenie a börtönből, ahol fogva tartják őket.
#1

dráma | misztikus | sci-fi

Netflix

Az új évadban szintén különféle történetekkel találkozhatunk, amelyek az ember, a technológia és a közösségi médiák kapcsolatát mutatják be. több»

Újra váratlan dolgokra számíthatunk Charlie Brooker sötét, szatirikus antológiasorozatának régóta várt visszatérésében, amely minden egyes epizóddal újjáalakul. A Fekete tükör hatodik évada az eddigi legkiszámíthatatlanabb, lehetetlen bekategorizálni és tele lesz meglepetésekkel.