Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (február 20-26.)

Következzen egy lista azokról a filmekről és sorozatokról, amelyek a következő héten a érkeznek a Netflixre. Számíthatunk produkciókra Japánból, Mexikóból, az Egyesült Államokból és az Egyesült Királyságból - csak hogy néhányat említsünk, a lényeg, hogy a streamingszolgáltató gondoskodik róla, hogy senki ne unatkozzon a napokban. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

dokumentum | sportfilm

Netflix

Versenyzők, igazgatók vagy csapattulajdonosok. Akár a pályán, akár a boxban vannak, mindenre készen állnak, és minden Forma-1-es szezont 300 km/órás sebességgel élnek át. több»

A sikeres dokusorozat visszatér immár az ötödik évaddal és nem is csodálkozunk - a Forma 1 az egyik legnézettebb sportok közé tartozik a világon, a rajongók pedig újra nagy lelkesedéssel vághatnak bele az új epizódokba.
#4

60 Triptichon  (2023)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

A történet Beccát, a törvényszéki szakértőt követi nyomon, aki egy gyilkossági ügyben folytatott nyomozás során rájön, hogy az áldozat holtteste pontosan úgy néz ki, mint... több»

Nem sokat tudunk egyelőre a Mexikói sorozatról, de sokan a trailer alapján a Sötét árvákhoz hasonlították, mivel a látottak szerint egy törvényszéki szakértőt ismerhetünk meg, aki egy nyomozás során rádöbben, hogy az áldozat úgy néz ki, mint ő maga - a misztikus bevezető után pedig ki tudja, merre visz tovább a történet...
#3

akció | dráma | krimi

Netflix

A kincsvadászok kalandjai folytatódnak a harmadik évadban is. több»

A sorozat előző évadainak szereplői visszatérnek a harmadikban is és tovább folytatják az izgalmas kincsvadászatot, aminek sokan szeretnének keresztbe tenni. A sorozat alkotóinak reményei szerint a kaland nem ér véget az új évaddal és még több várható a jövőben.
#2

dráma

Netflix

Chihiro egy kis tengerparti bento boltban, a Nokonoko Bentóban dolgozik, és népszerű figurává válik a városban. Múltját maga mögött hagyva igyekszik segíteni a magányos... több»

Japán dráma egy volt szexmunkásról, aki kiszállt a szakmából, és egy kis tengerparti bento-boltban dolgozik. A film főszereplője Kasumi Arimura, a filmet Japánban mozikban is vetítik majd, világ többi részén pedig a Netflixen válik elérhetővé.
#1

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor kiderül, hogy egy Ernest nevű szellem kísérti új otthonukat, Kevin családja egyik napról a másikra a közösségi média szenzációjává válik. De amikor Kevin és Ernest... több»

A filmet eredetileg 2022-ben szerették volna bemutatni, de végül 2023-ra tolódott a premier dátuma. A rendezői széket Christopher B. Landon foglalta el. A film szinopszisa szerint Kevin és családja az otthonukban kísértő szellem után nyomoznak, eközben pedig a közösségi média sztárjaivá válnak. Azonban Kevin és a szellem közös múlttal rendelkeznek, ami a CIA érdeklődését is felkelti. A film főszereplői David Harbour, Anthony Mackie és Jennifer Coolidge.