Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 15-21.)

A következő héten sem lesz hiány a Netflix újdonságaiból. A premierek között dokumentumfilmeket, animét, valóságshow-t és romantikus vígjátékot találunk. Listánkban az eredeti tartalmakra koncentráltunk inkább, de a jövő héten érkező filmek és sorozatok teljes felhozatalát itt találhatjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#5

65 Puszi: Kitty  (2023)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A Covey nővérek közül a legfiatalabb, Kitty az igaz szerelmet keresi távol az ottonától, miközben megpróbált többet megtudni édesanyjáról. több»

A tini házasságközvetítő Kitty Song Covey azt hiszi, mindent tud a szerelemről. De amikor átköltözik a világ másik felére, hogy újra összejöjjön távkapcsolatban élő barátjával, hamarosan rá kell jönnie, hogy a kapcsolatok sokkal bonyolultabbak, ha a saját szíved forog kockán.
#4

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy fiatalember lázadásának története a hatóságok ellen a Föld egy jövőbeli változatán, miután beszervezték egy bolygóközi katonai egységbe, amely 70%-os halálozási... több»

A hamarosan megjelenő animációs sorozat Carlo Zen vadonatúj katonai sci-fi regényéből készült, aki a The Saga of Tanya the Evil című regényével debütált 2010-ben. Akira Ihotsu egy fiatalember, aki azzal tölti napjait, hogy az elnyomó társadalom ellen küzd egy jövőbeli Földön, amelyet a Shoren, a Pán-csillagrendszer Kereskedelmi Szövetség irányít és ellenőriz. Egy nap felfedezi őt Pupkin, a Shoren "szakácsa", és önként jelentkezik a "Yakitori" nevű bolygó körüli gyalogsági alakulathoz - egy brutális egységhez, amelynek küldetései átlagosan 70%-os, megdöbbentő halálozási arányt mutatnak. Több más nemzetből származó lázadókkal együtt Akira szembeszáll előre elrendelt sorsával.
#3

zenés

Netflix

A francia rapperek freestyle-ban nyomják, csatáznak és írnak, hogy a Niska, Shay és SCH által zsűrizett zenei versenysorozatban elnyerjék a 100 000 eurós fődíjat. több»

Rendező: Stéphane Bohée
Szereplők: Niska, SCH
A tavaly megjelent francia vetélkedő visszatér a második évaddal. A francia rapperek freestyle stílusban csatáznak és írnak a 100 000 eurós nyereményért. A zsűri: SCH, Shay és Niska ítéli meg, hogy ki érdemli a fődíjat.
#2

dokumentum

Netflix

Egyesek számára a fizetésük az egyetlen fontos szempont, mások a hivatásuknak élnek. Ez a dokumentumfilm-sorozat azt a kérdéskört járja körül, hogy mit jelent munka a modern... több»

Rendező: Caroline Suh
Szereplők: Barack Obama
Mi okoz örömet a munkában? Mi ad neked célt? Mitől lesz egy jó munka... jó? Ezek a kérdések állnak a dokumentumfilm-sorozat középpontjában, amely azt vizsgálja, hogyan találunk értelmet a munkánkban, és hogyan kötnek össze minket emberi szinten a tapasztalataink és küzdelmeink. Barack Obama narrációjával, aki a hétköznapi emberek mellett jelenik meg otthonukban és munkahelyükön, a sorozat a munkaerő minden szintjén - a szolgáltatói munkától egészen a vezető pozíciókig - követi az embereket az otthoni ápolás, a technológia és a vendéglátás iparágaiban. Obamát főiskolásként Studs Terkel 1974-es Working című könyve inspirálta, amely forradalmasította a munkáról szóló beszélgetéseket azzal, hogy hétköznapi embereket kérdezett arról, mit csinálnak egész nap. A sorozat ezt a gondolatot ülteti át a modern világba azzal, hogy intim, kulisszák mögötti portrékat nyújt az emberek életéről, és a nézők számára új megértést és megbecsülést kínál a mindennapi munkájuk iránt.
#1

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilm soha nem látott felvételeket mutat be az ikonikus playboy lányról és modellről, aki 39 éves korában bekövetkezett tragikus halála előtt végleges nyomot hagyott a... több»

Rendező: Ursula Macfarlane
Szereplők: Anna Nicole Smith
Ursula Macfarlane rendező és Alexandra Lacey producer kíméletlen és emberközeli módon vizsgálja Vickie Lynn Hogan - ismertebb nevén Anna Nicole Smith modell és színésznő életét, halálát és titkait. Az 1992-es Playboyban való első megjelenésétől kezdve Anna Nicole szédületes felemelkedése az amerikai álom esszenciája volt, amely 2007-ben bekövetkezett korai halálával tragikus véget ért. A dokumentumfilm új betekintést nyújt a szőke bombázó történetébe, akit aligha ismert bárki is igazán.