Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (március 6 - 12)

A Netflix a következő héten is készül premierekkel az előfizetői számára. Sok tartalomból válogathatunk, következzen egy kis ízelítő a filmekből és sorozatokból, amikre érdemes lesz odafigyelnünk. Minden produkció egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#5

dokumentum

Netflix

A Malaysian Airlines 370-es járatának rutinrepülésnek kellett volna lennie: Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járat, 239 utassal és személyzettel a fedélzeten. De nem sokkal a... több»

Az MH370: Az eltűnt repülőgép egy brit doku-sorozat, amelyet Louise Malkinson rendezett a Malaysia Airlines 370-es járatának 2014-es rejtélyes és számos elméletet szülő tragikus eltűnéséről. Három részben kerül bemutatásra a Netflixen.
#4

akció | dráma | krimi

Netflix

Rana Naidu életét követhetjük nyomon, aki a filmipar megoldóembere, és mindenki hozzá fordul, ha problémába ütköznek. több»

A problémamegoldó egy indiai akció- és krimisorozat, amelyet Karan Anshuman és Suparn Verma készített és rendezett, producere Sunder Aaron a Locomotive Global Inc. égisze alatt. A produkció a 2013-as Ray Donovan című krimisorozat hivatalos adaptációja, a főszerepekben Rana Daggubati, Venkatesh Daggubati, Suchitra Pillai, Gaurav Chopra és Surveen Chawla láthatóak majd.
#3

66 Messzeség  (2023)

(4)

dráma | vígjáték

Netflix

Zeynep boldogtalan, és az élete nem úgy alakult, ahogyan szerette volna. Ezért elmenekül egy horvát szigetre, ahol elhunyt édesanyja régen vett egy házat. Azt reméli, hogy végre... több»

Német drámafilm egy nőről, aki a végsőkig elkeseredett, és édesanyja temetése után egy titkos szigetre és egy végrendeletben rá hagyott birtokra menekül.
#2

65 Csapatmunka  (2023)

(1)

valóságshow

Netflix

A szélsőséges alaszkai vadonban 16 túlélő versenyez egy hatalmas pénznyereményért, de ezeknek a magányos farkasoknak egy csapat tagjának kell lenniük a győzelemhez. több»

Az Aggregate Films és a Nomad Entertainment túlélési versenysorozata, a Csapatmunka, amely nyolc epizódból áll majd. 16 magányos farkas versenyez, hogy túléljenek az alaszkai vadonban, és hogy megnyerjék az 1 millió dolláros fődíjat. Ebben a gyilkos játékban egyetlen szabály van: egy csapat tagjának kell lenniük a győzelemhez.
#1

67 Luther: A lemenő nap  (2023)

(10) (2)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

John Luther ez alkalommal egy filmben tér vissza nyomozói munkájához, viszont egyelőre börtönben ül, miközben Londont egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkos már egyszer... több»

Luther: A lemenő nap - a díjnyertes televíziós saga epikus folytatása, amelyet filmre adaptáltak - egy hátborzongató sorozatgyilkos terrorizálja Londont, miközben a zseniális, de kegyvesztett nyomozó, John Luther (Idris Elba) rácsok mögött ül. Kísérti, hogy nem sikerült elkapnia a kiberpszichopatát, aki most őt gúnyolja. Luther elhatározza, hogy megszökik a börtönből, és minden eszközzel befejezi a munkát. A filmben Cynthia Erivo, Andy Serkis és Dermot Crowley is szerepel, aki Martin Schenkként tér vissza. Március 10-től látható a Netflixen.