Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 3-9.)

Az új hónap is erősen indul a Netflixen. Számíthatunk drámákra, vígjátékokra, kalandfilmekre, fantasy témákra, illetve krimi és thriller is gazdagítja majd a kínálatot az elkövetkező napokban. Listánkban összegyűjtöttünk néhányat a legújabb premierek közül, amelyekre érdemes lesz odafigyelni. Minden film és sorozat elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban Netflix-előfizetés szükséges.

#6

60 Ó, Belinda  (2023)

(1)

vígjáték

Netflix

Egy fiatal színésznő tökéletes élete őrült fordulatot vesz, amikor beleegyezik, hogy egy reklámfilmben szerepeljen, és hirtelen a karaktere világába kerül. több»

A Törökországból érkező filmben egy fiatal színésznő (Neslihan Atagül) úgy dönt, hogy szerepet vállal egy nemrég forgalomba hozott sampon, a "Belinda" reklámjában. Az egyik próba során rádöbben, hogy a forgatókönyv minden eleme valósággá vált, és az általa játszott karakter világába került.
#5

krimi | thriller

Netflix

Egy újságírónő élete káoszba torkollik, amikor megvédi testvérét a törvénytől, és ezzel akaratlanul belekeveri családját egy drogbáró könyörtelen tervébe. több»

Egy izgalmas új francia krimi érkezik a Netflixre 2023 áprilisában. A sorozatról egyelőre kevés részlet látott napvilágot. Egy francia eredeti Netflix-produkcióról van szó, aminek készítői Nawell Madani és Simon Jablonka. A történet szerint egy újságírónő élete káoszba fordul, amikor megvédi a bátyját a törvénytől, és ezzel akaratlanul belekeveri a családját egy drogbáró kegyetlen tervébe.
#4

80 Sóvárgás  (2023)

(4)

dráma

Netflix

Egy családi tésztaétteremben dolgozó nő lehetőséget kap, hogy egy elismert séf tanítványaként dolgozzon. több»

A 2023-as év első nagy thaiföldi filmjét Kongdej Jaturanrasamee írta és készítette. A kulináris filmként jellemzett produkció egy húszas éveiben járó Aoy nevű nőről szól, aki Bangkok régi negyedében vezeti családja helyi, sült tésztás éttermét. Egy nap meghívást kap, hogy hagyja ott a családi vállalkozást, és csatlakozzon a Hunger csapathoz, Thaiföld első számú séfjéhez, Paulhoz.
#3

dráma | történelmi

Netflix

A film egy nemzetközi csoportot követ nyomon, akik a II. világháború során az életüket kockáztatva segítenek menekülteknek elhagyni a megszállt Franciaországot, köztük sok... több»

Anna Winger A másik út után második nagy projektjével tér vissza a Netflixhez egy új drámasorozat formájában. A sorozat szinopszisa szerint egy nemzetközi hősökből álló csapat az életét kockáztatja, hogy több, mint 2000 menekültnek segítsenek megszökni a megszállt Franciaországból - közöttük számos művész és író is megtalálható, akikre a nácik vadásznak. Egy város szélén álló villában keresnek menedéket, ahol a közelgő veszély szokatlan együttműködésekre ad lehetőséget.
#2

76 Balhé  (2023)

(10) (2)

dráma | vígjáték

Netflix

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»

Az A24 Television új vígjátsorozata Steven Yeun és Ali Wong főszereplésével. A 10 epizódból álló produkció két idegen közúti incidensének utóhatásait követi nyomon, a tét pedig az idő múlásával veszélyesen emelkedik.
#1

62 Chupa  (2023)

(4) (8)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A tizenéves Alex mexikói családlátogatása során egy valószínűtlen társra tesz szert, amikor felfedez egy fiatal chupacabrát, amely a nagyapja fészerében rejtőzik. Hogy... több»

A Chupa egy amerikai fantasy-kalandfilm Jonás Cuarón rendezésében, Demián Bichir és Christian Slater főszereplésével. A történet szerint egy tizenéves fiú és unokatestvérei mexikói látogatásuk során felfedezik a nagyapja fészerében élő chupacabrát...