Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 16-22)

A jövő hét sok érdekes és izgalmas premierrel folytatódik a Netflixen. Régi nagy kedvencek folytatásai, új filmek nagy nevekkel fűszerezve, animációs filmek, sci-fi, misztikum - egyszóval nyugodtan lehet válogatni, mindenki megtalálja az ízléséhez passzoló produkciót. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixen.

#6

családi | dráma | életrajzi

Netflix

Egy apa és fia igaz története alapján, akik az Appalache-hegységen való kényszerű túrázás során helyrehozzák megromlott kapcsolatukat, hogy megtalálják szeretett, elveszett... több»

Filmünk egyik főszereplője Gonker, szófogadó és hűséges kutya. Gonker gazdája, Fielding Marshall (Johnny Berchtold) és Fielding apja, John (Rob Lowe) kétségbeesett küldetésbe kezd, amikor elindulnak, hogy megtalálják szeretett kutyájukat, miután az eltűnik valahol az Appalache Trail mentén.
#5

59 Jung_E  (2023)

(6) (3)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Egy lakhatatlan 22. századi Földön egy polgárháború kimenetele egy elit katona agyának klónozásán múlik, hogy robotzsoldost hozzanak létre. több»

Rendező: Sang-ho Yeon
Szereplők: Kim Hyun-ju, Kyung-soo Yu
A 2194-ben játszódó Jung_E egy olyan 22. századi, elnéptelenedett Földet mutat be, amely az éghajlatváltozás miatt már nem lakható, és ahol az emberek kénytelenek egy menedékhelyen élni a túlélés érdekében. A káosz közepette belső háború kezdi felemészteni lakóhelyüket. A győzelem - vagyis a háború befejezése - most azon múlik, hogy sikerül-e megtalálni a legendás zsoldos, Jung_E klónozásának módját.
#4

akció | dráma | thriller

Netflix

A Fauda az izraeli katona, Doron történetét meséli el, aki megszakítja a visszavonulását, amikor fő ellensége, Taufiq Hammed újra felbukkan. Ez a titokzatos palesztin fegyveres... több»

Két évvel a harmadik évadot követően folytatódik a Netflix egyik sikersorozata, amiben mindkét oldalról megismerhetjük az izraeli-palesztin konfliktust és szereplőit. Az előző évadokból megismert izraeli titkosügynök továbbra is vadászik ősellenségére.
#3

dráma | fantasy | kaland

Netflix

Sahsu elhatározza, hogy szembeszáll nagyapjával, aki évekkel ezelőtt elhagyta édesanyját Adanában, ahová tanárként ment. Ezen az úton egy szokatlan és titokzatos közösségben... több»

Egy új török fantasy sorozat Serenay Sarıkaya, Burak Deniz és Mustafa Uğurlu főszereplésével. A történetben egy fiatal lányt követhetünk nyomon, aki rég nem látott nagyapját keresi, végül pedig egy feléledő legenda kellős közepén találja magát.
#2

animáció | dráma | horror

Netflix

Junji Ito japán mangarajzoló horrortörténetei animációs sorozat formájában. több»

A termékeny mangarajzolótól, Junji Itótól érkezik egy új antológia horrorsorozat, amely a 20 legikonikusabb történetét mutatja be, köztük a Tomie, a Souichi és a The Hanging Balloons című alkotásait.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

1995-ben járunk, Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt elkezd barátkozni a Point Place-i gyerekek új generációjával. több»

A várva várt Azok a 70-es évek show folytatása, amelyben visszatérnek az eredeti sorozat legnagyobb sztárjai. 1995-ben járunk, és Leia Forman kétségbeesetten vágyik egy kis kalandra az életében, vagy legalább egy olyan legjobb barátra, aki nem az apja. Amikor Point Place-be érkezik, hogy meglátogassa nagyszüleit, Redet és Kittyt, Leia megtalálja, amit keresett, amikor találkozik a dinamikus és lázadó Gwennel. Mivel a pince ismét tele van tizenévesekkel, Kitty boldog, hogy a Forman-ház most egy új generáció otthona, Red pedig morcosabb, mint valaha.