Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 2-8)

Beindult a 2023-as év, és vele együtt továbbra is élvezhetjük a Netflix hétről-hétre frissülő kínálatát. Ez alkalommal lengyel és koreai drámák, olasz és dán krimik, illetve egy amerikai misztikus thrillert is találhatunk az újdonságok között. A következő listában szerepel minden olyan premier, amire érdemes odafigyelnünk a jövő héten. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz Netflix-előfizetés szükséges.

#6

75 Koppenhágai cowboy  (2022)

(1) (1)

dráma | krimi

Netflix

Egy fiatal hős kalandjait követhetjük nyomon, amikor Miu elmerül Koppenhága bűnözői alvilágában. több»

A Koppenhágai cowboy egy noir stílusú thrillersorozat, amelyet Nicolas Winding Refn készített a Netflix számára. A sorozat az Elátkozott város 3. - A halál angyala (2005) óta Refn első dán nyelvű munkája, amelyben megismerhetjük Miut (Angela Bundalovic), egy renegátot, akit bosszúszomjra arra vezet, hogy megtalálja útját a koppenhágai alvilág labirintusában.
#5

dráma | krimi

Netflix

Egy lengyel gengszter felfedezi élete értelmetlenségét. több»

Egy film a barátságról és a szerelemről olyan időkben, amikor az érzelmek kinyilvánítása tragikus következményekkel járhat. A főhős életében csak két ember számít - a legközelebbi barátja és a nő, akit szeret, míg az üzleti világát az erőszak uralja.
#4

dráma

Netflix

Egy lány, aki egy megosztott Nápolyban keresi valódi önmagát: a magaslatok Nápolyában, amely a kifinomultság álarcát viseli, és a mélységekben, a mértéktelenség és a... több»

Elena Ferrante könyve alapján készült drámasorozat Edoardo De Angelis rendezésében, Valeria Golino főszereplésével. Megismerhetjük a fiatal Giovannát, aki Nápolyban nevelkedik a 90-es években, mely idő alatt a város minden szegletét megismeri.
#3

80 A döntés  (2022)

(2)

dráma

Netflix

Egy képviselő felesége kénytelen kimozdulni kényelmes magánéletéből, amikor egy hirtelen tragédia miatt szembe kell néznie családja titkaival és saját múltjával. több»

Egy koreából érkező sorozat, melynek főszereplői egy házaspár tagjai, Nam Joong-Do (Park Hee-Soon) és Kim Hye-Joo (Kim Hyun-Joo). Nam Joong-Do a nemzeti tanács tagja, és az a célja, hogy jobbá tegye a világot. Felesége, Kim Hye-Joo egy könyvjavító műhelyt vezet. Egy titkot rejteget, amiről még Nam Joong-Do sem tud. Kim Hye-Joo békés és normális életet szeretne. Annak ellenére, hogy a férje politikus, Kim Hye-Joo soha nem kereste a nyilvánosságot, és nem jelent meg a médiában. Egy ügy miatt Kim Hye-Joo titka nyilvánosságra kerül.
#2

dráma | vígjáték

Netflix

Ginny és Austin tényleg elszökött? Mi a helyzet Ginny és Marcus kapcsolatával? Ha már a szerelemnél tartunk, vajon Georgia és a polgármester esküvője tényleg megtörténik?... több»

Sarah Lampert visszatér a második évad alkotójaként a sorozathoz, amely az első évaddal Taylor Swift figyelmét is felkeltette (és nem a jó értelemben). Az új évadban Ginny próbálja feldolgozni, hogy édesanyja egy gyilkos, még ha a lányát is próbálta megvédeni. Georgia inkább a jelenre szeretne összpontosítani, de a múlt valahogy mindig utoléri.
#1

76 Halványkék szemek  (2022)

(27) (3)

horror | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy veterán nyomozó egy rejtélyes gyilkos nyomába ered fiatal társával, akit évekkel később Edgar Allan Poe néven ismer majd meg a világ.

Christian Bale első nagy Netflix-filmje (amely karácsonykor moziba is került az Államokban), amely Louis Byard regényét dolgozza fel. A hivatalos szinopszis alapján egy nyomozót követhetünk figyelemmel, amint egy kadét gyilkossági ügyét próbálja felderíteni. Nehéz dolgát igyekszik megkönnyíteni egy fiatalember, akit később a világ Edgar Allan Poe néven ismer meg.