Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (november 13-19)

A Netflix a következő héten is gazdag kínálattal bővíti már így is széles repertoárját. A premierfilmeket és sorozatokat tekintve számíthatunk vígjátékokra, drámákra, dokumentumfilmekre, romantikára és animációra is - tehát mindenki megtalálhatja azt az újdonságot, ami neki leginkább megfelel. Listánkban a Netflix saját tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden újonnan érkező produkció egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#7

dokumentum | krimi

Netflix

Ez a sötét, szatirikus útmutató a történelem leghírhedtebb maffiafőnökeinek felemelkedését és bukását, valamint a sikerhez vezető taktikáikat mutatja be. több»


Szereplők: Peter Dinklage
Peter Dinklage narrátorként végigvezeti a nézőket ezen a sötéten szatirikus útmutatón, amely a történelem leghírhedtebb maffiafőnökeinek - Al Caponétól Pablo Escobarig - felemelkedését és bukását, valamint a sikerhez vezető taktikáikat mutatja be.  
#6

dráma | vígjáték

Netflix

Alexis, a vak fiatalember Mexikóvárosba költözik, hogy függetlenné váljon szüleitől és standup-művész legyen, legjobb barátja, Charlie segítségével, aki központi... több»

Alexis egy vak fiatalember, aki arról álmodik, hogy sikeres komikus lesz. A világ legnagyobb városába költözik, maga mögött hagyva túlságosan védelmező apját, akihez legjobb barátja és "menedzsere", Charly csatlakozik, aki központi idegrendszeri betegségben szenved. A sorozat egy keserédes vígjáték, amely kihívja a politikai korrektséget, miközben azt vizsgálja, mit jelent az álmainkat kergetni egy olyan világban, amely vak a funkcionális sokszínűségre. Az élénk kultúrával teli városban Alexis megmutatja közönségének, hogy itt nincs mit látni - és van min nevetni.
#5

87 Az apukák  (2023)

dokumentum | rövidfilm

Netflix

A rövidfilm középpontjában hat apa áll, akik egy horgásztúrára gyűlnek össze. Megismerjük a transz és LMBTQ gyermekeik iránti szeretetüket, a gyerekeik biztonságáért érzett... több»

Ebben az apaságról, testvériségről és férfiasságról szóló alkotásban öt transzgyermekes apa csatlakozik Dennis Shepardhoz - a meggyilkolt meleg egyetemista, Matthew Shepard apjához - egy hétvégi horgásztúrára a vidéki Oklahomában. Miközben a férfiak együtt töltik az időt, faji, földrajzi és generációs határokat átlépve közös pontra találnak: a gyermekeik iránti feltétlen szeretetre.
#4

romantikus | vígjáték

Netflix

Történetünkben barátságok kerülnek próbatétel elé egy hivalkodó ünnepi hírlevél miatt. több»

Jackie minden karácsonykor olyan hivalkodó ünnepi hírlevelet küld, amitől régi főiskolai barátnője, Charlotte mindig kellemetlenül érzi magát. Amikor a sors fintora miatt Charlotte és családja néhány nappal karácsony előtt Jackie havas küszöbére érkezik, a nő megragadja az alkalmat, hogy bebizonyítsa, régi barátnője élete nem lehet ennyire tökéletes. A főszerepekben Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs és Matt Cedeño.
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»

Scott Pilgrim találkozik álmai nőjével, Ramona Flowersszel, de megtudja, hogy hét gonosz exét kell legyőznie ahhoz, hogy randizhasson vele. Aztán a dolgok még bonyolultabbá válnak. Bryan Lee O'Malley képregényei alapján.
#2

60 Rustin  (2023)

(2)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Bayard Rustin, az 1963-as nagy jelentőségű washingtoni menet tervezője, az egyik legnagyobb aktivista és szervező volt, akit a világ valaha ismert. Kihívta a tekintélyt, soha nem... több»

Bayard Rustin, az 1963-as nagy jelentőségű washingtoni menet tervezője, a valaha volt egyik legnagyobb hatású aktivista volt. Kihívta a tekintélyt, soha nem kért bocsánatot azért, aki volt, amiben hitt, vagy amit akart. És nem hátrált meg. Történelmet írt, és cserébe elfelejtették. A DGA-díjas és ötszörös Tony-díjas George C. Wolfe rendezésében, az Emmy-díjas Colman Domingo főszereplésével a Rustin régóta esedékes reflektorfénybe állítja azt a rendkívüli embert, aki olyan óriások mellett, mint Martin Luther King Jr. tiszteletes, Adam Clayton Powell Jr. és Ella Baker, egy más világot mert elképzelni, és mozgalmat inspirált a szabadság felé tartó menetelésben. A filmben olyan sztárok játszanak, mint Chris Rock, Glynn Turman, Aml Ameen, Gus Halper, CCH Pounder, Da'Vine Joy Randolph, Johnny Ramey, Michael Potts, Jeffrey Wright és Audra McDonald.
#1

89 A korona  (2016)

(14) (11)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A korona című sorozat történetének középpontjában a 25 éves II. Erzsébet királyné áll. A fiatal nő vállaira komoly teher nehezedik, ugyanis át kell vennie a világ... több»

Diana hercegnő és Dodi Fayed között virágzik a kapcsolat, mielőtt egy végzetes autósbaleset pusztító következményekkel járna. Vilmos herceg megpróbál visszailleszkedni az etoni életbe édesanyja halála után, miközben a monarchiának a közvélemény hullámait kell meglovagolnia. A királynő az aranyjubileuma közeledtével a monarchia jövőjéről elmélkedik Károly és Camilla házasságával, valamint egy új királyi tündérmese kezdetéről Vilmos és Kate szerelmével kapcsolatban.