Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 26-október 2)

Érkezik egy újabb hét és vele együtt újabb Netflix premierek. Nem lesz ok unalomra, hiszen a streamingszolgáltató felvonultat néhány igazán izgalmas filmet és sorozatot.

Érkezik a Szöszi, Ana de Armas főszereplésével, A császárné Németországból, ami új fényben tünteti fel Sissi hercegnő történetét, valamint az Utazás a végtelenbe című dokumentumfilm, ami a végtelen fogalmát és létezését vizsgálja elismert tudósok és a legmodernebb technológia szemszögéből.

Minden premier egy kattintással elérhető weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges.

#7

67 A terv, B terv  (2022)

(2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házasságközvetítő úgy véli, hogy a házasság mindenkinek való, kivéve őt magát. Egy sikeres válóperes ügyvédnek van egy titka. Útjaik keresztezik egymást, és... több»

Indiából érkező romantikus film, látszólag klasszikus felállással: adott egy házasságközvetítő, aki mindenkinek megtalálja a boldogságot, csak magának képtelen, illetve adott egy válóperes ügyvéd, aki kiábrándult a szerelemből és cinikusan szemléli a kapcsolatokat. Talán azon lepődnénk meg a legjobban, ha nem jönnének össze, de kíváncsian várjuk, hogyan alakul a film - lehet, hogy az indiai fűszerezés kicsit megváltoztatja a sztereotípiákat?
#6

dokumentum

Netflix

Létezik a végtelen? Megtapasztalhatjuk-e a végtelent? Ebben az animációs filmben, amelyet 10 ország művészei készítettek, tudósok és matematikusok a végtelen és annak az... több»

Matematikusok, fizikusok és kozmológusok próbálnak a dokumentumfilmben választ adni egy nagyon érdekes, szövevényes és észbontó kérdésre: Mi a végtelen? Mindamellett, hogy igyekeznek megmagyarázni a fogalmat, megpróbálják megtalálni is azt, és feltárni a valóságunkra gyakorolt hatásait. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti boncolgatni a látszólag lehetetlen kérdéseket.
#5

dráma | fantasy

Netflix

A film Saro történetét meséli el, aki jobb életet keres, de a kibontakozó események és a király feleségével való viszonya miatt találkozik a korai halállal és Akalával, egy... több»

Az Aníkúlápó egy nigériai epikus történet, melynek producere Kunle Afolayan, főszereplői Hakeem Kae-Kazim és további nollywoodi színészek és színésznők, Sola Sobowale, Kunle Remi, Bimbo Ademoye és Taiwo Hassan. A filmet Nigériában forgatták, és Afolayan úgy jellemezte a művet, mint a Trónok harca nigériai 'újra alkotását', az ország kultúrájának hathatós reprezentációjával. Történelmi fikció, amely a gazdag joruba folklórból, különösen az Oyo birodalomból építkezik.
#4

dráma

Netflix

A jelenkor Dorothyja szembesül a mai tinédzserkor kihívásaival. A produkció az Óz, a nagy varázslóból merített inspirációt. több»

Ha szereted az Óz, a nagy varázslót, akkor érdemes megnézned ezt az új spanyol nyelvű coming-of-age filmet. Részben a könyv ihlette ezt a történetet is, azonban nagyon különbözik a forrásanyagtól. A filmet Paco León írta és rendezte.
#3

79 A császárné  (2022)

(6)

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

Két fiatal találkozik. Sorsszerű találkozás, a közmondásos szerelem első látásra. A férfi Ferenc József osztrák-magyar császár, a nő Elisabeth von Wittelsbach, bajor... több»

A Németországból érkező számos projekt közül az egyik A ssászárné, amelyet a Bridgerton-rajongóknak azonnal fel kell venniük a megnézendő sorozatok listájára. A Devrim Lingnau és Philip Froissant főszereplésével készült történet az osztrák császár és a lázadó Erzsébet közötti tiltott szerelmet követi nyomon.
#2

76 Entergalactic  (2022)

(2)

animáció | dráma | zenés

Netflix

Jabari, egy jóképű utcai művész, aki az igazi siker küszöbén áll. Miután véletlenül összefut új, menő fotós szomszédjával, Meadow-val, Jabarinak ki kell találnia, hogy... több»

A Kid Cudi által készített új sorozat a Mad Solar és a Khalabo Ink Society közös kiadványa. Az animációs sorozat (amelynek stílusa a Pókember: Irány a Pókverzum című filmre emlékeztet) két fiatal művészről szól, akik a szerelem megtalálásának fordulatos útjain navigálnak New Yorkban. A projekt szinkronhangjai között szerepel Timothee Chalamet, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Jaden Smith, Keith David, Teyana Taylor, Arturo Castro és Macaulay Culkin.
#1

48 Szöszi  (2022)

(11) (3)

családi | dráma | életrajzi | misztikus | romantikus

Netflix

A filmben, Andrew Dominik rendező tolmácsolásában megismerhetjük Marilyn Monroe életét és munkásságát. A produkció alapját Joyce Carol Oates azonos című regénye... több»

Andrew Dominik rendezi ezt a vadonatúj Netflix-filmet, amely Marilyn Monroe életének és karrierjének újragondolt változatát tárja elénk. A Joyce Carol Oates könyve alapján készült filmben Ana de Armas játssza a főszerepet, Bobby Cannavale és Adrien Brody szintén főbb szerepekben láthatóak.