Megúszta a börtönt Cuba Gooding Jr..

A Férfibecsület sztárja egy tavaly áprilisban kötött feltételes megállapodás értelmében bűnösnek vallotta magát egy olyan vádpontban, amely nem jár börtönbüntetéssel - jelentette a WABC-TV csütörtökön.

Gooding Jr. korábban bűnösnek vallotta magát egy szabálysértési vádban, amiért 2018-ban New Yorkban erőszakkal megcsókolta egy night club alkalmazottját, miután 2019-ben letartóztatták.

A továbbiakban teljesítenie kellett a vádalku feltételeit, beleértve azt, hogy távol maradjon a bajtól, és hat hónapig alkohol- és viselkedésjavító tanácsadáson vesz részt. 

Ha teljesít a feltételeket, nem kell további büntetésre számítania, és nem lesz priusza. Ha nem tartja be az alkut, akár egy évig terjedő börtönbüntetésre is számíthat.

Az erőszakos csókolózással kapcsolatos incidens egyike a színész ellen az évek során felhozott számos visszaéléssel kapcsolatos vádnak. Még mindig polgári peres eljárásokkal kell szembenéznie a vádlók részéről, többek között azzal a váddal, hogy 2013-ban New Yorkban megerőszakolt egy nőt.