Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

De Niro nélkül sokkal szegényebb lenne a színészvilág!Szinte mindent jól,vagy tökéletesen el tud játszani.Hálaistennek ebben a moziban Cuba Gooding Jr. felnőtt mellé.Egy nagyon szép,és érzelmes,izgalmas film.

 
rbernadett   2015. 09. 18.

Az ilyen filmeket szeretem igazán. Az első perctől kezdve érdekes, fenn tartja a figyelmet, néha egy kicsit hatásvadász, de mindenképpen odaillő módon. Jellemfejlődés és jellemábrázolás tökéletes. Bármennyiszer újra tudom nézni.


 
Deku   2017. 10. 23.

Na ez már egy igazán valamirevaló film volt. Gyönyörű látvánnyal és zenével megfűszerezve. Végre valami igazán használható. Látványvilágban egész kellemeset alkottak, zenei világa is igazán jó lett és ne felejtsük el a történetet.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Óriási ez a film, bármennyiszer meg tudom nézni! Az a jelenet, mikor C.G. mondja a bíróságon, hogy nem lenne itt ha a legszebb hagyomány nem kötelezné erre, mikor kimondja, azt az arcot amit De Niro vág, atyaég... Iszonyat nagy színész a pali, hatalmas!!!!

 
stomachh   2016. 08. 24.

Jó film, érdemes megnézni. Nem voltam hasraesve tőle, de a színészi játék mindkét főszereplő részéről fantasztikus volt. Nem sokkal csúszott le nálam a jeles érdemjegytől.

A film összbevétele 82 343 495 dollár volt (imdb.com).

 

NAACP Image-dijat kapott legjobb férfi főszereplő kategóriában Cuba Gooding Jr. és legjobb női mellékszereplő kategóriában Aunjaune Ellis.

(ZeroHero)
 

Carl Brashear meghallgatásán az ő rendfokozati jelzése arany színű. Ez 12 évnyi jó magatartásért jár.

(kázsé)
 

A film igaz történeten alapul.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.