85% 90 szavazat
Egy csoda teremtése

Egy csoda teremtése

Something the Lord Made
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
7
Díjak (7)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Gabrielle Union

FILMINFÓ

A film két nagyszerű tudós megrázó, valós történetét mutatja be. A két férfi egy új, életeket mentő orvostudományi áttörés érdekében szembeszáll a 40-es évek Amerikájának társadalmi elõítéleteivel. Dr. Alfred Blalock jó nevû sebész főorvos a John Hopkins Kórházban, és munkatársa Vivien Thomas,… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2005.08.03.
 
2016.07.17 L.Morningstar

legújabb vélemény

Alan Rickman itt is nagyon nagy. A filmmel első ránézésre semmi bajom nem is lehetne, hisz adott volt egy egész pofás kis történet azonban szerintem túl lett pörgetve az egész és ez nem tett jót neki. Persze kinek mi az ízlése, nekem ez most nem jött be.

0
 
2015.06.08 Dodi

Rendkívüli film, a maga csendességében többet tesz az előítéletek ellen, mint bármilyen hatásvadász kampány. Külön megindító, hogy teljes mértékben valós alapokon nyugszik. A 'mindenképpen-nézd-meg' kategória!

0
 
2016.06.11 Mulds

Ez már legalább valami. Végre valami igazán emészthető. Megérte a pénzét, amiért elkészítették mert ez egész erős kis film. Tökéletesen kikapcsolt és nálam ez erős nézőpont egy filmnél különben fabatkát sem ér.

0
 
2015.10.21 Blindspot

Nagyon szerettem ezt a filmet. Igazán cselekménydús kis története van a filmnek és nem laposodik el mint sok hasonló a kategóriájában. Nekem ezért is nagyon tetszett meg persze azért nagyon jól volt megrendezve. Szerintem!

0
 
2015.03.22 klaumau

Csodálatos életút, nagyszerű film a tehetségről, igazságtalanságról, kitartásról, emberségről. Szeretem azokat a filmetek,amelyek bemutatják 1-1 találmány,elmélet megszületését,megalkotását. Mindenkinek ajánlom.

0
 

A film részben egy újságcikken alapszik, amit Katie McCabe írt és hasonló címet kapott, mint maga a film. Szerző: rbernadett

#1